Jesu li šale na račun Škode zaista opravdane?

Jesu li šale na račun Škode zaista opravdane?

Narančasta Škoda Estelle u svoje vrijeme nije bila baš odraz kvalitete pa su se prije više od 40 godina o njoj pričali razni vicevi

Posjetili smo popularni automobilski dvojac iz Flipping Bangersa
Isplati li se kupiti VW Bubu u lošem stanju, popraviti ju i nakon prodaje dobro zaraditi?
Hoće li se krntija od Saaba 99 uspjeti prodati?

Naziv Estelle korišten je na britanskom tržištu, a ova zanimljiva Škoda je na mnogim tržištima ipak nosila nazive 105 i 120. Dvojac iz televizijske emisije Flipping Bangers želi automobil iz Istočnog bloka kako bi provjerili jesu li sve one šale na račun Estelle zaista i istinite.

Škodu 105 odnosno Estelle proizvedenu krajem 70-ih godina su pronašli kod ekscentričnog skupljača automobila, a nakon što automobil kupe preko internetske aukcije za 620 britanskih funti, nakon što urede automobil i oni će morati napraviti internetsku aukciju kako bi nakon sedam dana automobil prodali za barem dvostruki iznos novca koji su uložili.

Imaju samo pet dana za popravak, a u konačnici ih Škoda košta 850 funti. Jedan dio novca uložili su u interijer jer znaju da će tako automobilu dodati vrijednost. Estelle nije dugo vožena pa se u rezervoaru nalazi vrlo staro gorivo koje moraju izvaditi van. Cijeli sustav je prepun sitnih krhotina. Preprodavači krntija morat će se i ovaj put dobro preznojiti prije nego li automobil dovedu u stanje za postizanje veće cijene, a usput otkrivaju još neke greške na vozilu.

Možda će vinilni krov biti dobra ideja, ali ciljana cijena je vrlo visoka. Hoće li ju postići? Pogledajte na Viasat Explore kanalu na kojem se svaki radni dan u 21 sat emitira nova epizoda drugog serijala u kojem ste mogli pogledati Audi TT, Morris Minor, Volkswagen Beetle, Renault 5 MK1, Austin Maestro, Rover Sterling, Reliant Kitten, BMW Z3, MGB GT, Saab 99 dok nas u nastavku serijala očekuju još Suzukijev džip SJ i Citroen XM.

KOMENTARI