Tko ga ne bi poželio, čak i ako je pun hrđe: MGB GT

Tko ga ne bi poželio, čak i ako je pun hrđe: MGB GT

1059 britanskih funti platili su predivni MGB GT kupci krntija, ali prepun je hrđe. Vrijedi li dalje ulagati u takav automobil?

Hoće li se krntija od Saaba 99 uspjeti prodati?
Kupnja Rovera bez hrđe za samo 3300 kuna
Posjetili smo popularni automobilski dvojac iz Flipping Bangersa

U najnovijoj epizodi Flipping Bangersa možete pogledati kako su se Will i Gus uvjerili da je ljepota varljiva. Kupili su poprilično star MGB GT, iako su ciljali na MGB roadster, ali je bio preskup. Uobičajena cijena za GT model na britanskom tržištu je od 2000 funti na više, ali uspijevaju pronaći primjerak u žutoj boji i plaćaju ga 1059 funti. Morat će nešto i uložiti u automobil jer ga u konačnici moraju prodati za dvostruko više novca, kako bi se projekt Flipping Bangers isplatio. Dok ga popravljaju, a imaju samo pet dana za pronalazak dijelova i potpuni popravak, traje internetska aukcija u kojoj moraju vozilo prodati u roku sedam dana od kupnje.

I dok vrijeme otkucava, Gus i Will, simpatični dvojac kojeg smo posjetili u njihovoj garaži u engleskom Bathu te o čemu opširno možete čitati u lipanjskom broju časopisa Garaža, bave se rješavanjem otvora na krovu, rješavaju se hrđe, lakiraju MGB GT. Ovo će biti jedan od najvećih izazova za Willa Tricketa i Gusa Gregoryja.

U prve dvije epizode druge serije britanskog televizijskog showa Flipping Bangers mogli ste vidjeti kako je bilo teško popraviti Audi TT, kojeg su na kraju prodali Willovoj supruzi. Zatim je uslijedila kupnja Reliant Kittena, a iako je automobil bio u poprilično lošem stanju, uspjeli su pronaći kupca koji je bio spreman platiti traženi iznos. Na Viasat Explore 5. lipnja u 21 sat slijedi treći nastavak koji otkriva kako je popravljen i prodan MGB GT.

KOMENTARI