Što nije dobro s Audijem TT plaćenim 750 funti?

Što nije dobro s Audijem TT plaćenim 750 funti?

U prvoj epizodi druge sezone popularne emisije Flipping Bangers otkrit ćemo što ne valja na Audiju TT kabriolet s quattro pogonom na sve kotače

Engleski klasik: Morris Minor
Vrijedi li kupiti Austin Maestro?
Jesu li šale na račun Škode zaista opravdane?

Počinje druga sezona planetarno popularnih Flipping Bangersa u kojoj Will Trickett i Gus Gregory za svoj novac kupuju automobile koje više nitko ne želi. Iako nemaju visoku cijenu, ukoliko nakon popravka automobil ne prodaju za barem dvostruko više novca, bankrotirat će.

Koncept emisije Flipping Bangers, koja se na Viasat Explore kanalu emitira od 3. lipnja 2019. (svaki radni dan s početkom u 21 sat), sastoji se od pronalaska zanimljivih automobila, kupnje za što manje novca nakon što se Gus i Will dogovore i slože oko kupnje, popravka i internetske aukcije koja traje sedam dana. Upravo toliko dana ovaj automobilski dvojac ima za pronalaženje rezervnih dijelova, popravak i prodaju krntije koju u konačnici moraju prodati za barem dvostruko više novca.

U prvoj epizodi nove (druge po redu) sezone odlučili su se na kupnju Audija TT u kabrioletskoj izvedbi, s pogonom na sve kotače, koji je nekada koštao više od 30.000 funti. Ali, roadster pamti i bolje dane u svojem životu – krov ne radi, ABS sustav ne radi, ispušni sustav također nije baš nešto, automobil nije godinama servisiran. Za kupce krntija to je odlična prilika. Kupuju Audi TT za 750 funti te slijedi posao. Uspijevaju popraviti električno otvaranje krova, pronalaze i zamjenu za skupi ispušni sustav (za 75 britanskih funti), ali na kraju kupaca baš i nema. Hoće li ga uspjeti prodati?

Nećemo vam otkriti baš sve, emisiju pogledajte na Viasat Explore televizijskom kanalu. U sljedećim epizodama slijede Morris Minor, Volkswagen Beetle, Škoda Estelle, Renault 5 MK1, Austin Maestro, Rover Sterling, Reliant Kitten, BMW Z3, MGB GT, Saab 99, Suzukijev džip SJ i Citroen XM.

Posjetili smo Flipping Bangers dvojac u blizini engleskog grada Bath. Što je časopis Garaža na tajnom mjestu otkrio o novoj sezoni Flipping Bangersa, kako je započela Willova i Gusova ljubav prema automobilima možete pročitati u novom lipanjskom broju časopisa Garaža.

KOMENTARI