Za koliko se može prodati Reliant Kitten prethodno kupljen za samo 1030 funti?

Za koliko se može prodati Reliant Kitten prethodno kupljen za samo 1030 funti?

Narančasti Reliant Kitten je englesko vozilo kojeg su se, istina u vrlo lošem stanju, dokopali Will i Gus u emisiji Flipping Bangers. Avantura slijedi…

Tko ga ne bi poželio, čak i ako je pun hrđe: MGB GT
Hoće li se krntija od Saaba 99 uspjeti prodati?
Jesu li šale na račun Škode zaista opravdane?

Gus i Will su ljubitelji rijetko traženih automobila koje ih zatim za svoj novac kupuju, trudeći se dobiti što nižu cijenu, popravljaju i prodaju. Cilj je zaraditi dvostruko više novca, nakon kupnje i popravka. Cijeli taj proces možete vidjeti u novom epizodi tv showa Flipping Bangers koji se upravo emitira na Viasat Explore televizijskom kanalu. Danas, 4. lipnja 2019. u 21 sat slijedi druga emisija u kojoj će probati sastaviti stari Reliant Kitten.

Kad kažemo sastaviti, to znači doslovce to – šasija i karoserija su odvojene, a kao što ste mogli vidjeti u prvoj epizodi druge sezone Flipping Bangersa kad su uspjeli srediti Audi TT snage 225 KS s pogonom na sve kotače, dvojac će se potruditi da, bez obzira na sve prepreke, to i uspiju i zarade svoj uloženi novac.

Imaju samo pet dana za popravak automobila kako bi ga kupcu prodali u voznom stanju, internetska aukcija traje najviše sedam dana, a cilj im je prodati ga za više od 2000 britanskih funti. Većina dijelova automobila smještena je u prtljažniku, a bez obzira na sve popravljači krntija su sigurni da u konačnici mogu zaraditi na automobilu.

Ipak, moraju pronaći neke rijetke dijelove, ponovo srediti ovjes, spojiti karoseriju vozila na šasiju. Bacili su pogled i na tepihe koji će ih koštati 180 funti. To je samo početka posla koji ih očekuje tijekom samo pet dana, a nas zanima hoće li uz ulaganje od samo 270 funti u konačnici sve popraviti.

Što je časopis Garaža na tajnom mjestu otkrio o novoj sezoni Flipping Bangersa, kako je započela Willova i Gusova ljubav prema automobilima možete pročitati u novom lipanjskom broju časopisa Garaža.

KOMENTARI