Isplati li se kupiti VW Bubu u lošem stanju, popraviti ju i nakon prodaje dobro zaraditi?

Isplati li se kupiti VW Bubu u lošem stanju, popraviti ju i nakon prodaje dobro zaraditi?

Legendarni automobil mnogi žele, ali je i ponuda na tržištu velika. Isplati li se ulaziti u posao s Volkswagen Bubom?

Veliki susret starih i novih Buba
Tko je brži: Fićo, Stojadin i Yugo protiv Bube, Peglice i Renaulta 4
50 godina modela Porsche 914

Iako je Volkswagen Beetle (Buba) mnogima drag automobil, mnogi sanjaju kako ju voze, pitanje je koliko će kupaca zaista i kupiti popularnu legendu. Istražuju to Will i Gus iz emisije Flipping Bangers, a možete ih vidjeti u akciji kupnje, popravka i prodaje večeras (6. lipnja 2019.) u 21 sat na Viasat Explore kanalu.

Engleski automobilski dvojac smatra kako Buba koju su pronašli za 700 britanskih funti izgleda predobro da bi bilo istinito. Ipak, kao što se obično dogodi, tek nakon što ju dovezu u svoju garažu, pronađu hrđu, rupe, probleme koje moraju riješiti u roku pet dana od kupnje. Naime, odmah nakon kupnje na internetu počinje sedmodnevna aukcija putem koje žele kupljeni automobil prodati za dvostruko veći iznos nego što su uložili.

To je jedini način kako mogu poslovati pozitivno i isplatiti si plaću jer su prije godinu dana učinili jedan hrabar, ali i možda sulud potez: dali su otkaze na svojim poslovima i sada žive od preprodaje krntija.

Iako VW Buba izgleda šarmantno, prethodni popravci nisu baš odrađeni kvalitetno i teško je sve to riješiti kako bi na kraju automobil mogli prodati za iznos koji ciljaju. Zbog toga Gus želi odustati od popravka i predlaže Willu da automobil prodaju za rezervne dijelove. Plavokosi Will se ne slaže s time i nastavlja s zavarivanjem. Počinje utrka s vremenom jer do kraja aukcije moraju završiti automobil. Hoće li uspjeti i zaraditi dvostruko više, jer su u Bubu ukupno uložili 1335 funti, ili će im to biti dobra životna lekcija? Saznajte na Viasat Explore.

KOMENTARI