Biste li kupili BMW Z3 za 5000 kuna? Bez obzira na stanje vozila?

Biste li kupili BMW Z3 za 5000 kuna? Bez obzira na stanje vozila?

600 britanskih funti cijena je po kojoj se prodavao BMW Z3, ali u vozilo je potrebno uložiti i novca i truda da bi se dovelo u normalno stanje

Hoće li se krntija od Saaba 99 uspjeti prodati?
Što nije dobro s Audijem TT plaćenim 750 funti?
Jesu li šale na račun Škode zaista opravdane?

U Hrvatskoj se trenutno prodaje samo nekoliko primjeraka kultnog kabrio/coupe-dvosjeda BMW Z3 koji se na platformi BMW-a E36 proizvodio od 1995. do 2002. godine (kao prvi masovno proizvedeni Z model), a cijene im se kreću od 6500 do gotovo 10.000 eura. U Velikoj Britaniji cijena konkretnog modela je 1500 britanskih funti, ali je nakon pregovaranja spuštena na 600 funti odnosno oko 5000 kuna. Idemo zaviriti u vozilo.

U konkretnom BMW-u Z3 ne radi električno podešavanje sjedala, nešto ne štima niti s kočnicama, a u interijeru je većina plastike oštećena. Kupiti ili ne kupiti? O kupnji razmišljaju Will i Gus iz emisije Flipping Bangers koju ovih dana možete gledati na Viasat Explore (svaki rad dan od 21 sat).

Iako BMW na prvi pogled izgleda poprilično solidno, kad se malo dublje zaviri onda postaje jasno zašto je cijena takva. Obojica se nakon kupnje bacaju na posao, iako znaju da i pri ovoj kupnji mogu loše proći. Prije nekoliko dana smo pogledali emisiju Flipping Bangers u kojoj im je Volkswagen Buba stara oko 40 godina na kraju pokvarila planove i nisu uspjeli ostvariti zacrtano: nakon pet dana moraju automobil prodati za najmanje dvostruko veći iznos nego što su u njega uložili.

U BMW Z3 su uložili dodatnih 800 britanskih funti, što ukupno ispada 1400 funti. Dakle, moraju ga prodati za najmanje 2800 funti kako bi ostali solventni. Hoće li uspjeti te kako će u konačnici izgledati BMW Z3? Pogledajte u novoj epizodi preprodavatelja krntija.

KOMENTARI