Vrijedi li kupiti Austin Maestro?

Vrijedi li kupiti Austin Maestro?

Iako mu je boja poprilično izblijedjela, Austin Maestro je u poprilično dobrom stanju za kupnju

Prodaje se Dodge Charger iz 1969, a vlasnik mu je bio Bruce Willis
Prodaje se Ferrari Eltona Johna
Prodaje se vrlo rijedak Ferrari, bio je najbrži na svijetu

Preprodavači krntija ili Flipping Bangersi, britanski dvojac o kojem opširno pišemo u novom broju časopisa Garaža, žele za novi nastavak serijala kupiti klasični britanski sportski automobil, ali ga ne uspijevaju pronaći. Na kraju izbor pada na Austin Maestro koji se u suštini sastoji i od dijelova MG automobila.

Odlaze do prodavača, ali stižu prekasno – automobil je već prodan. Međutim, prodavač ima još jedan primjerak Maestra s 2.0 motorom te ga kupuju za 1400 britanskih funti, nakon što su cijenu snizili s 2000 funti. Ubrzo uočavaju da Maestro ima problem s pregrijavanjem motora.

Za popravak automobila imaju samo pet dana, a tih pet dana ulazi u period od sedam dana u kojem moraju prodati automobil putem internetske aukcije.

Niti boja nije baš u najboljem stanju pa slijedi dodatno novčano ulaganje u vozilo – Will i Gus iz televizijske emisije koja se upravo emitira na Viasat Explore u konačnici moraju automobil prodati za barem dvostruko veći iznos nego su uložili. Hoće li uspjeti zaraditi ili će loše proći kao što se dogodilo s Volkswagen Bubom? Pogledajte nove nastavke na Viasat Explore svaki radni dan u 21 sat.

KOMENTARI