CLA koncept je bila glavna zvijezda Mercedesovog izložbenog prostora

CLA koncept je bila glavna zvijezda Mercedesovog izložbenog prostora

Mercedes-AMG demantira priče o povratku V8 motora u model C63
Mercedes-AMG GLC SUV od sada je dostupan i kao performance hybrid
Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ sa snagom do 761 KS

Koncept CLA je definitivno bio najveća zvijezda Mercedesovog izložbenog prostora, a samo za njega je napravljena velika zgrada na otvorenom oko koje su bili izloženi i ostali modeli. Naravno, Mercedes je nastupao i u zatvorenom prostoru na sajmu gdje je pak glavna zvijezda bio koncept Vision One-Eleven. Više o novom CLA konceptu, kojim Mercedes-Benz najavljuje buduće modele možete pročitati ovdje.

Što se tiče ostalih noviteta, tu je bila i svjetska premijera nove E-klase u All-Terrain izvedbi, a jedan od atraktivnijih primjeraka je bio i Mercedes-Maybach EQS SUV. Još jedan koncept je bila i električna G-klasa, a bili su izloženi i koncepti Vision EQXX, kao i EQV Prototyp, odnosno već gotovo spreman za proizvodnju novi EQV.

Izloženi su bili i Mercedes-AMG GT kao i vrhunski Mercedes-AMG ONE, koji su namijenjeni svim ljubiteljima brzine. Pritom se potonji hvalio i svojim vremenima na Nϋrburgringu, Hockenheimringu, Red Bull Ringu i na Monzi.

Ostatak modela na izložbenom prostoru su uglavnom bili električni SUV modeli, pa su se tako mogli vidjeti redizajnirani EQB i EQA, a bio je izložen i sportski model Mercedes-AMG EQE 43 4Matic SUV, koji je ujedno bio i prvi električni SUV ovog brenda u AMG izvedbi.

KOMENTARI