Za uživanciju pod otvorenim nebom

Za uživanciju pod otvorenim nebom

U vožnji do brzine 31 km/h novi BMW serije 8 Convertible omogućuje zatvaranje i otvaranje krova, a krov se otvara i zatvara za 15 sekundi

Predstavljen je novi BMW M2 i izgleda kako smo i očekivali
Jaguar Land Rover i BMW Grupa zajednički razvijaju novu generaciju električnih automobila
Nova GARAŽA je na svim kioscima: Ispolirali smo farove i dobili 50% jače svjetlo, otkrivamo zašto će tehnički pregled biti stroži

Novi BMW serije 8 Convertible u prodaju stiže u travnju 2019, a najavljena je i početna cijena od oko 95.000 eura. U vozilo se mogu smjestiti do četiri osobe, a već pri lansiranju bit će dostupan u dvije pogonske verzije:
BMW M850i xDrive s V8 benzinskim motorom snage 530 KS, ubrzavanje za 3,9 sekundi, najveća brzina 250 km/h
BMW 840d xDrive sa 6-cilindričnim dizelskim snage 320 KS, ubrzavanje za 5,2 sekunde, najveća brzina 250 km/h.

Kabriolet koristi novu platformu serije 8 uz prepoznatljiv BMW-ov dizajnerski izričaj. Duljina vozila je 4843 mm, širina 1902, a visina 1339 mm, uz međuosovinski razmak od 2822 mm. Dakle, dimenzije su gotovo identične BMWu serije 8 Coupé. Pri kupnji će se moći birati između jedne nemetalik i sedam metalik boja karoserije dok će se uz BMW Individual nuditi veći izbor završnih boja, uključujući zlatnu površinu i metalik boju Frozen Bluestone.

Mekani krov na BMW-u serije 8 Convertible otvara se i zatvara za 15 sekundi, uz zvučnu izolaciju za ugodniju vožnju te coupeovski izgled kad je krov podignut. Boja krova usklađena je s bojom interijera.

KOMENTARI