BMW X7 dužine 5151 mm uz standarde 20-inčne kotače

BMW X7 dužine 5151 mm uz standarde 20-inčne kotače

BMW je službeno najavio potpuno novi model s oznakom X7, a proizvodit će se u SAD-u

Iskoristite dodatni popust na akcijske cijene lagerskih BMW i MINI modela
Zadar dobio novi Tomić & Co. prodajno-servisni centar
BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre

U prodaju novi BMW X7 stiže u ožujku 2019. Proizvodnja automobila popriličnih proporcija (dužine 5.151 milimetara, širine 2.000 milimetara i visine 1.805 milimetara, uz međuosovinski
razmak kotača od 3.105 milimetara,) odvija se u BMW postrojenju Spartanburg u SAD-u.

SAV model (Sports Activity Vehicle) X7 bit će najveći model u BMW X seriji, uz pogonski sklop i šasiju koji će osigurati offroad sposobnosti, udobnost u vožnji te agilno upravljanje.

Uz istaknuti prednji kraj, s izuzetno velikom prepoznatljivom rešetkom maske, X7 kao standardnu opremu ima LED prednja svjetla, dok se opcijski mogu naručiti laserska svjetla; BMW Laserlight imaju raspon od 600 metara i lako će se moći prepoznati po plavim elementima u obliku slova x unutar prednjih svjetala. S boka do izražaja dolaze veliki prozori, visoki odmak vozila od tla i duga krovna linija dok vodoravne linije, tanka LED svjetla i prtljažnik s dva odjeljka daju stilski izričaj stražnjem kraju.

Kromirani elementi pojačavaju luksuznu eleganciju BMW-a X7, uz standardnu opremu s 20-inčnim lakometalnim kotačima, dok se varijante s 21 i 22 inča mogu odabrati s popisa opcijske opreme.

U interijeru BMW X7 nudi sedam električno podesivih sjedala u tri reda, uz dva sjedala u trećem redu pune veličine i s naslonima za ruke, držačima za čaše i USB priključcima dok se drugi red sjedala može naručiti od dva individualna sjedala. Standardno, u interijeru dolaze letvice od Vernasca kože, automatski klima uređaj s četiri zone, panoramski stakleni krov u tri odjeljka i ambijentalnom rasvjetom koja uključuje Welcome Light Carpet i Dynamic Interior Light (dinamičko osvjetljenje unutrašnjosti).

S popisa dodatne opreme mogu se birati automatski klima uređaj s pet zona, Ambient Air paket, panoramski stakleni krovni Sky Lounge, kontrole sa staklenim aplikacijama, Bowers & Wilkins
Diamond Surround sustav ozvučenja i Professional sustav za zabavu za stražnja sjedala. Design Pure Excellence linija opreme, M Sport paket i BMW Individual mogućnosti prema narudžbi omogućuju prilagodbu unutrašnjosti i vanjštine.

Kupci će moći birati između više Euro 6d-TEMP motora uparenih sa Steptronic prijenosom od osam stupnjeva i pogonom na sve kotače, a sastoji se od benzinskih V8 od 340 kW/462 KS u BMW-u X7 xDrive50i (koji neće biti dostupan u Europi), šesterocilindarske benzinske jedinice s maksimalnom snagom od 250 kW/340 KS za BMW X7 i par šesterocilindarskih rednih dizelskih motora s maksimalnom snagom od 195 kW/265 KS u BMW-u X7 xDrive30d i od 294 kW/400 KS u BMW-u X7 M50d.

Na kraju spomenimo kapacitet prtljažnika koji se može povećati s 326 na najviše 2.120 litara.

KOMENTARI