The 8 je stigao u Zagreb

The 8 je stigao u Zagreb

Carbon crni BMW serije 8 Coupé smješten je unutar jedinstvenog prodajnog mjesta, jedne od četiri službene BMW City Store poslovnice u cijeloj Europi, u Zagrebu u BMW Tomić City Store poslovnici na zagrebačkom Rooseveltovom trgu.

Predstavljen je električni BMW iX3
Pogledajte kakve ludosti izvode vozači BMW-a
Prve slike električne limuzine iz BMW-a: ovo je potpuno novi i4

The 8 odnosno BMW serije 8 Coupé neće vas ostaviti ravnodušnim, a mogli ste ga vidjeti na ovogodišnjem Zagreb Auto Showu 2018. Na nedavno završenom Paris Motor Show također smo se s njim družili uživo.

U Zagrebu je izložena najsnažnija inačica „džentlmenskog trkača“ BMW M850i xDrive Coupé s 4,4-litrenim V8 motorom snage 530 KS koji stotku lovi za samo 3,7 sekundi. Sportska vanjština impresionira već na prvi pogled, uz karbonski krov, inovativne tehnologije i visoku kvalitetu materijala koja je izražena kroz mnoštvo premium detalja poput ručice mjenjača izrađene od precizno obrađenog komada stakla koja ostavlja dojam skupocjenog dijamanta, a u čijem se središtu ocrtava oznaka 8.

Novi BMW serije 8 Coupé nasljednik je prve serije 8 kada je između 1989. i 1999. godine predstavljala vrhunac ponude BMW-a te je u svijetu automobila vrlo brzo zaslužila legendarni status.
Cijena za novi BMW serije 8 Coupé 840d xDrive sa šesterocilindričnim dizelskim motorom obujma tri litre i snage 320 KS je 965.137 kuna dok jača inačica s 530 KS košta 1.243.413 kuna.

KOMENTARI