Sadašnjost i budućnost električnih i hibridnih prijevoznih sredstava

Sadašnjost i budućnost električnih i hibridnih prijevoznih sredstava

U Opatiji se ovaj tjedan održava šesto izdanje Hrvatski dani osiguranja, a jedna od tema su električna i hibridna vozila

Svjetska premijera u Frankfurtu: novi Volkswagen model
„Dvije sam godine tražila električni automobil“
Što učiniti ako vam se zapali električni automobil?

Od romobila i električnih bicikala pa do električnih i hibridnih automobila razgovarat će se u Opatiji na konferenciji Hrvatski dani osiguranja. O ovoj će temi kroz izlaganja i nekoliko panel rasprava govoriti cestovni stručnjaci, vodeći ljudi automobilske industrije i prometne znanosti te predstavnici MUP-a i relevantnih fakulteta.

Posjetite li konferenciju moći ćete vidjeti pregled kroz povijest električnih i hibridnih prijevoznih sredstava, kako električna vozila osvajaju europske gradove, čuti pogled medicinskog vještaka na specifičnost uporabe lakih električnih vozila, a zasigurno će pozornost privući panel o zakonskim okvirima. U Opatiji će se moći pogledati izložene hibridne i električne automobile te razna električna prijevozna sredstva.

Hrvatski dani osiguranja kroz 25 predavanja i panela održat će se od 6. do 8. studenog 2019. u kongresnom centru Tamaris. Bit će govora o direktivi o distribuciji osiguranja, modernizaciji i digitalizaciji poslovnih procesa te njihovom utjecaju na poslovanje s fokusom na osigurateljnu industriju, o umjetnoj inteligenciji i digitalizaciji te trendovima i izazovima u industriji osiguranja u Hrvatskoj i svijetu.

KOMENTARI