Počele rezervacije za Toyotu Corollu Cross, prvi model koji ima petu generaciju hibridnog pogonskog sustava

Počele rezervacije za Toyotu Corollu Cross, prvi model koji ima petu generaciju hibridnog pogonskog sustava

Uskoro će i domaći kupci moći kupiti novu Corollu Cross, kompaktni SUV koji donosi petu generaciju Toyotinog hibridnog sustava, a istovremeno je ponuđena i posebna ponuda financiranja.

U domaće salone stigao novi kompaktni SUV: Toyota Corolla Cross Hybrid
I Toyota Corolla dobiva SUV izvedbu, a ime joj je Corolla Cross
Nova Toyota Corolla Cross donosi i novu, 5. generaciju hibridnog sustava

Toyota Corolla, jedan od najprodavanijih svjetskih automobila u povijesti uskoro dobiva novog člana – Corollu Cross, kompaktni SUV koji je prvenstveno napravljen prema potrebama i željama europskih kupaca. Nova Corolla Cross u salone stiže uskoro, a već sada su krenule online rezervacije.

Za online rezervacije dostupna je izvedba Corolla Cross Style za 1.951 kn / 258,94 € mjesečno. Oprema Style serijski donosi, između ostalog, donosi i 18-inčne aluminijske naplatke, dodatno zatamnjena stražnja stakla, Smart Entry – sustav automatskog otključavanja vozila, prednje i stražnje parkirne senzore s funkcijom automatskog kočenja (ICS), sustav prepoznavanja vozila u mrtvom kutu (BSM) i grijanje prednjih sjedala i upravljača.

Za online rezervaciju potrebna su tri jednostavna koraka na stranici https://www.toyota.hr/apps/corollax, a svi zainteresirani na ovaj način mogu jednostavno i sigurno izvršiti prednarudžbu nove Corolle Cross. Naknadu za online rezervaciju nije potrebno platiti. Više o Toyoti Corolli Cross možete pročitati ovdje, gdje smo pisali o njenom predstavljanju.

KOMENTARI