Dogodine stiže novi Honda SUV: ZR-V

Dogodine stiže novi Honda SUV: ZR-V

Honda je najavila kako sljedeće godine na europsko tržište stiže potpuno novi SUV, pod imenom ZR-V, a koji će se smjestiti između modela HR-V i CR-V.

Konačno predstavljena serijska izvedba modela Mercedes-AMG One
Honda slavi 50 godina Civica predstavljanjem njegove 11. generacije
Test:Toyota Yaris Cross Hybrid – Troši kao Aygo, a vozi kao RAV4 – je li hibridni Yaris Cross najbolji izbor?

Iz Honde nam stiže najava kako sljedeće godine na europske ceste stiže potpuno novi model ZR-V. Naravno, riječ je o SUV modelu koji će upotpuniti Hondinu ponudu, a bit će smješten između nešto manjeg modela HR-V i nešto većeg modela CR-V.

Za sada nema puno informacija o novom modelu, no nedavno je Honda predstavila ZR-V na kineskom tržištu, a europska izvedba se neće puno razlikovati od Kineske. A ako vam ona djeluje poznato, nije ni čudno jer je ustvari riječ o modelu HR-V koji je namijenjen tržištu SAD-a, i koji je veći od europske izvedbe istog imena.

Na fotografijama vidite model HR-V za američko tržište, izuzev gornje fotografije modela ZR-V s kineskog tržišta, a kao što i sami primjećujete, većih dizajnerskih promjena nema. Također, zna se i kako će europsku izvedbu pokretati isključivo hibridna izvedba.

Osim što dogodine stiže ZR-V, do kraja sljedeće godine se očekuje i premijera potpuno nove generacije modela CR-V, koji će dimenzijama biti nešto veći od trenutne izvedbe. Također, u ponudi će i dalje ostati izvedbe s 5 ili 7 sjedala, a europska izvedba će također biti pogonjena isključivo hibridnim sklopom.

KOMENTARI