Uskoro premijera za novi Mitsubishi Outlander PHEV

Uskoro premijera za novi Mitsubishi Outlander PHEV

Za točno 10 dana Mitsubishi će predstaviti PHEV, odnosno plug-in hibridnu inačicu nove generacije Outlandera, a pred nama su i njegove prve fotografije po kojima vidimo kako neće biti velikih razlika u odnosu na izvedbu s benzinskim motorom.

Redizajnirani SUV modeli Peugeot 3008 i 5008 kod nas stižu u prosincu
Stiže potpuno nova generacija kompaktnog dostavnjaka: ovo je novi Mercedes-Benz Citan u dostavnoj i putničkoj izvedbi
Test: Toyota Proace City Verso – Prostor bez granica

U veljači je Mitsubishi predstavio četvrtu generaciju svojeg velikog SUV modela Outlander, no isključivo u benzinskoj izvedbi, a za deset dana, 28. listopada, najavljena je i premijera plug-in hibridne izvedbe Outlander PHEV. Novi Outlander PHEV vizualno se neće razlikovati u odnosu na benzinsku izvedbu, kako izvana, tako i u unutrašnjosti, a i plug-in hibridna izvedba će serijski dolaziti sa 7 sjedala. Izgled novog Outlandera PHEV je puno atraktivniji i luksuzniji iz kojeg god da ga kuta gledate.

Novi aluminijski naplatci mogu ići do veličine od 20 inča, a u ponudi će biti čak 10 boja karoserije, a u tu brojku su uključene i tri posebne boje iz Diamond serije – Diamond crvena, Diamond bijela te potpuno nova Diamond crna.

No još veće razlike u odnosu na prethodnika su primjetne u unutrašnjosti, koja je u potpunosti nova i puno modernijeg izgleda nego prethodna, a prema fotografijama, koriste se i puno kvalitetniji materijali. Tako je tu 12,3-inčna digitalna instrument ploča te multimedijski zaslon dijagonale 9,0 inča s podrškom za Android Auto i Apple CarPlay.

Iako još nije 100 % potvrđeno, Mitsubishi Outlander PHEV bi trebao stići i na europsko tržište, a kada će to biti i po kojim cijenama još nije poznato.

KOMENTARI