U Zagrebu predstavljena nova Toyota Corolla Trek

U Zagrebu predstavljena nova Toyota Corolla Trek

Što se dogodi kad se ujedine proizvođač automobila i proizvođač bicikala? Toyota Corolla Trek

Dostupan je za narudžbu: novi Porsche Cayenne S Coupé s 440 KS
Testiramo: Nissan Qashqai 1.6 dCi 130 4×4 Tekna+
Hyundai i30 N nabrijan na 275 KS stigao u Hrvatsku

Iako na Toyoti Corolli Trek postoje mnogobrojne vizualne razlike i detalji po kojima se razlikuje od klasične karavanske Corolle, ova izvedba je za 2 cm povišena u odnosu na tlo tako da je sposobna za puno toga u odnosu na klasičnu Corollu.

Na krov ćete smjestiti bicikl, jer se kupnjom Corolle Trek dobiju krovni nosači. I tada kreće avantura, za sve one koji vole slobodnije živjeti. Toyota Corolla Trek dolazi uz dva hibridna motora (benzin + struja), a oba motora su nam poznata iz klasične Corolle – obujma su od 1.8 i 2.0 litre. I samo kao karavan.

1,8-litrena izvedba sa 122 KS ima cijenu od 212.900 kuna, s 2.0 motorom i 180 KS cijena starta od 228.100 kuna, a želite li na krov dodati Trek bicikl, pri kupnji ćete ostvariti 30 posto popusta.

Uz vizualne detalje poput istaknutih donjih dijelova prednjeg i stražnjeg odbojnika u sivoj boji te natpis Trek na stražnjoj strani, kupnjom Corolle Trek dobit ćete i posebne 17-inčne naplatke s pet krakova u 17 inča. Natpis Trek vidjet ćete pri svakom ulasku u kabinu, na sva sjedala, a posebnost se ističe i imitacijom drveta na bočnim ventilacijskim otvorima.

Neće vas ostaviti ravnodušnima niti sjedala u smeđo-sivoj kombinaciji s istaknutim prošivom tako da će ulazak u vozilo koje sad već spada u crossover kategoriju uvijek biti upečatljiv. Spomenimo i stražnja zatamnjena stakla, svjetla za maglu i LED svjetla, 7-inčni infotainment sustav. Toyota je Corollu Trek u Zagrebu predstavila uz bicikle Trek i Segafredo kavu.

Trek Bicycle je osnovan 1976. godine te godišnje u svijetu prodaje oko 1,5 milijuna bicikala, a proizvode i visokoučinkovitu biciklističku opremu.

KOMENTARI