Toyota Corolla Trek

Toyota Corolla Trek

Corolla Trek s 20 mm višom podnicom dizajnirana je za aktivan stil života i različite aktivnosti na otvorenom

Redizajn za Audi A4 i Audi A4 Avant
Stigla je 12. generacija Toyote Corolle u tri izvedbe
Novi Audi A6 Avant sa zakretanjem sva četiri kotača u vožnji

Toyota Corolla Trek rezultat je suradnje između Toyote i Trek Bicycle. Namijenjena je kupcima koji vode aktivan način života, ljubitelji su boravka u prirodi. Dolazi samo u karavanskoj izvedbi Corolle – Touring Sports, a za pogon se koriste 1.8 i 2.0 hibridni motori.

Corolla Trek odražava rastuću popularnost crossover vozila uz robustan izgleda koji pripadaju u europskom C-segmentu. Kotači su lakometalni promjera 17 inča, a izvana se Trek izvedba ističe i po zatamnjenim stražnjim staklima, svjetlima za maglu i LED svjetlima. U interijeru kupci će moći uživati uz brojne dekorativne elemente dok se za infotainment koristi 7-inčni TFT ekran.

Trek Bicycle, osnovan 1976. godine, jedan je od najpopularnijih svjetskih biciklističkih brendova koji trenutno godišnje u svijetu prodaje oko 1,5 milijuna bicikala, a osim proizvodnje visokoučinkovite biciklističke opreme, Trek razvija bicikle kako bi srušili prepreke koje sprečavaju ljude da žive sretnijim, zdravijim i aktivnijim životom.

Ugovorom o suradnji, Toyota Corolla Trek bit će službeno vozilo podrške za Trek-Segafredo World Tour – muških i ženskih timova Treka, tijekom europskih biciklističkih utrka. U prodaji se Corolla Trek očekuje od ljeta 2019.

KOMENTARI