Renault Captur od sada je dostupan i s novim R.S. Line paketom opreme

Renault Captur od sada je dostupan i s novim R.S. Line paketom opreme

Renault je proširio ponudu novog Captura s R.S. Line paketom opreme koji je dostupan sa 140 KS snažnim turbo benzincem u kombinaciji s ručnim ili automatskim mjenjačem.

Renault E-Tech: Od Lego modela do hibridne inovacije – 3. nastavak
Potpuno novi Renault Captur s pametnim kokpitom
Rekord za Renault Zoe: 10.000 registriranih i još 11.000 naručenih primjeraka u lipnju

Sportski izgled Renault R.S. Line modela su uvijek dobro prolazili kod kupaca, a sada su u Renaultu ponudili još jedan takav model, popularan gradski SUV Captur kojemu novi paket opreme daje sportski izgled izvana, ali i u unutrašnjosti.

Izvana Captur R.S. Line donosi novi prednji branik sa saćastim donjim dijelom i sivim difuzorom, a difuzer iste boje je ugrađen i u stražnji branik u kojem su i dva otvora ispušnih cijevi, sa svake strane po jedan.

Tu su i novi dvobojni 18-inčni Le Castellet aluminijski naplatci te R.S. Line oznake na boku i na poklopcu prtljažnika, a serijski dolaze i dodatno zatamnjena stražnja stakla.

Unutrašnjost dolazi u crnoj boji i donosi sportska sjedala s R.S. Line presvlakama, aluminijske papučice, detalje na armaturnoj ploči i vratima u boji karbona te R.S. Line oznake na pragovima. Serijski dolazi i digitalna instrument ploča dijagonale 10 inča, dok je središnji infotainment zaslon dijagonale 7 inča i dolazi s podrškom za Android Auto i Apple CarPlay.

Što se tiče izbora motora, dostupan je 140 KS snažan turbo benzinac u kombinaciji sa 6-brzinskim ručnim ili EDC automatskim mjenjačem s dvije spojke, a dostupan je i 160 KS snažan plug-in hibrid. Već su poznate i cijene u Hrvatskoj, gdje Captur R.S. Line TCe 140 starta od 171.200 kn, Captur R.S. Line TCe 140 EDC starta od 183.700 kn, dok Captur R.S. Line E-Tech plug-in hibrid starta od 242.900 kuna.

KOMENTARI