MG konačno pokazao fotografije unutrašnjosti novog Cyberstera

MG konačno pokazao fotografije unutrašnjosti novog Cyberstera

Sportska sjedala i veliki vodoravni zaslon glavni su detalji unutrašnjeg uređenja novog električnog roadstera.

Lotus obara rekorde: prošle je godine prodao 576 vozila, a ove već preko 17.000
Kia ima novu perjanicu ponude: može li električni EV6 GT zamijeniti Stinger?
Urban SUV Concept najavljuje budući Toyotin električni kompaktni SUV

Prije dvije godine je predstavljen koncept, nakon toga je u travnju ove godine predstavljena i serijska izvedba novog električnog roadstera koji stiže iz MG-a, a prvi je to model novog vlasnika brenda koji će vratiti naslijeđe po kojem je MG i poznat. Sada su konačno poznati još neki detalji, ali i izgled unutrašnjosti, a sve će uživo moći vidjeti na predstojećem Festivalu brzine u Goodwoodu.

Dvosjed bez krova imat će vodoravno postavljen zakrivljeni zaslon koji će prikazivati i instrumente, ali i multimediju. Na središnjem grebenu postavljeni su prekidači mjenjača, a izgleda kako će pored njega biti još nekakav zaslon. Tu su i prekidači za upravljanje krovom, a na upravljaču je i tipka za odabir načina vožnje pobojana u crvenu boju.

Nezaobilazna su i sportska sjedala, a unutrašnjost je presvučena kožom s kontrastnim šavovima i sve djeluje savršeno sklopljeno. Doduše, s time ne bi trebalo biti problema jer su i modeli koje smo testirali, HS i ZS, imali kvalitetno složenu unutrašnjost.

Do sada nismo znali kapacitet baterije, a prema svemu sudeći bit će dostupan u konfiguraciji sa 64 kWh baterijom koja bi trebala omogućiti autonomiju od 501 km, ali i baterijom kapaciteta 77 kWh, koja bi trebala omogućiti autonomiju do 580 km. Na europsko tržište Cyberster stiže sljedeće godine, a neslužbeno se govori kako će cijena biti oko 60.000 eura pa na više.

KOMENTARI