Land Rover Classic Defender 90 kojeg si stvarno možete i priuštiti

Land Rover Classic Defender 90 kojeg si stvarno možete i priuštiti

Lego je najavio Land Rover Classic Defender 90 za početak travnja, a ovaj legendarni model izgleda odlično i dolazi s hrpom dodataka, a cijena će mu bit 239,99 eura.

Predstavljen novi Range Rover Sport, a uskoro stiže i njegova električna izvedba
Svjetska premijera u Frankfurtu: novi Land Rover Defender
Jaguar Land Rover razvija nove materijale za dugovječnost i smanjenje težine vozila

Ne. Nije šala. Lego će u ponudi imati jedan zanimljiv novi set, a riječ je o modelu Land Rover Classic Defender 90, koji će biti dostupan za kupnju od 01. travnja. Ovaj set je lansiran u godini kada Land Rover slavi 75. obljetnicu, a novi se set sastoji od 2336 dijelova, te dolazi sa svim dodacima koje vidite na fotografijama.

Lego Classic Defender 90 dolazi pod brojem 10317, a kada ga se sastavi duge je 32 cm, širok 16 cm i visok 16 cm. Dolazi s potpuno funkcionalnim upravljanjem, a može se složiti kao standardni ili off-road model. Vrata i poklopac motora se mogu otvoriti, a funkcionalan je i ovjes.

Također, u paketu dolaze i rezervne gume, krovni prtljažnik s dodatnim svjetlima, povišeni auspuh motora, off-road prednji branik s vitlom, a tu su i kanisteri, kutija za alat, lopata, dizalica, aparat za gašenje požara i niz ostalih sitnica. Uglavnom sve što vam treba za pravu off-road avanturu.

Cijena za Lego Land Rover Classic Defender 90 će biti 239,99 eura.

KOMENTARI