DS Automobiles stiže na hrvatsko tržište

DS Automobiles stiže na hrvatsko tržište

Luksuzna Citroenova podmarka DS od ovog je mjeseca dostupna i domaćim kupcima, a prvi prodajni salon se otvara u zapadnom dijelu Zagreba.

Ovako japanski kupci zamišljaju savršen automobil: Toyota Sienta
Kia Stonic dobiva blagi hibridni pogon i novi infotainment sustav, a stiže već na jesen
Koncept Nissan Hyper Punk ima jako zanimljivo dizajnirane kotače

DS, legendarno ime kojeg mnogi poznaju od modela pod nadimkom „Žaba“, a koje je bilo iznimno napredno za svoje vrijeme, ali i jedinstveno dizajnirano, iskorišteno je prilikom osnivanja novog brenda DS 2014. godine. Cilj brenda je utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila.

Tu je i avangardni dizajn, ali i luksuzna oprema i visoka razina udobnosti. DS Automobiles na svojim modelima sjedinjuje prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Naglasak je stavljen na karizmatičan dizajn, ručno izvezene detalje, obradu metala, vrhunsku kožu, ugrađeno drago kamenje kao i vrhunsku tehnologiju.

Kao dvostruki prvak u Formuli E (2019. i 2020.), brend je elektrificirao cijelu  gamu i tako zauzeo vodeći položaj u području električne mobilnosti. Pod oznakom E-TENSE sada nudi 100 % električna i plug-in hibridna vozila snage do 360 KS te s pogonom na sva četiri kotača.

Brend DS Automobiles na hrvatsko tržište lansira modele DS 3 CROSSBACK, DS 7 CROSSBACK, DS 4 i DS 9. Navedeni modeli biti će izloženi u DS STORE Zagreb, koji se nalazi na adresi Kovinska 22, od 20. listopada 2022. Koncept DS STORE kupcima će pružiti ekskluzivno iskustvo i ugođaj kupnje kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila.

KOMENTARI