DS Automobiles stiže na hrvatsko tržište

DS Automobiles stiže na hrvatsko tržište

Luksuzna Citroenova podmarka DS od ovog je mjeseca dostupna i domaćim kupcima, a prvi prodajni salon se otvara u zapadnom dijelu Zagreba.

Ni Ferrari nije mogao odoljeti trendovima: Purosangue je njihov prvi crossover
Lexus UX prekriven tisućama papirnatih latica kao interpretacija klasičnog japanskog vrta za meditaciju
Offroad vožnja na godišnjem odmoru

DS, legendarno ime kojeg mnogi poznaju od modela pod nadimkom „Žaba“, a koje je bilo iznimno napredno za svoje vrijeme, ali i jedinstveno dizajnirano, iskorišteno je prilikom osnivanja novog brenda DS 2014. godine. Cilj brenda je utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila.

Tu je i avangardni dizajn, ali i luksuzna oprema i visoka razina udobnosti. DS Automobiles na svojim modelima sjedinjuje prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Naglasak je stavljen na karizmatičan dizajn, ručno izvezene detalje, obradu metala, vrhunsku kožu, ugrađeno drago kamenje kao i vrhunsku tehnologiju.

Kao dvostruki prvak u Formuli E (2019. i 2020.), brend je elektrificirao cijelu  gamu i tako zauzeo vodeći položaj u području električne mobilnosti. Pod oznakom E-TENSE sada nudi 100 % električna i plug-in hibridna vozila snage do 360 KS te s pogonom na sva četiri kotača.

Brend DS Automobiles na hrvatsko tržište lansira modele DS 3 CROSSBACK, DS 7 CROSSBACK, DS 4 i DS 9. Navedeni modeli biti će izloženi u DS STORE Zagreb, koji se nalazi na adresi Kovinska 22, od 20. listopada 2022. Koncept DS STORE kupcima će pružiti ekskluzivno iskustvo i ugođaj kupnje kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila.

KOMENTARI