Cars & Coffee München: oktanoglavska idila u srcu Bavarske

Cars & Coffee München: oktanoglavska idila u srcu Bavarske

Što može na jednoj točki okupiti Bugatti Chiron, Koenigsegg Ageru i Lamborghini Aventador SVJ, a da je dostupno očima javnosti? Odgovor je, naravno, Cars & Coffee. Donosimo ugođaj s lica mjesta

Najbrži automobili kroz povijest
Ludilo na četiri kotača: 10 najboljih sportskih automobila u 2018.
Pogledajte kako izgleda ubrzavanje u Tesli Roadster za samo 1,9 sekundi

Ljubitelji nabrijanih “pila” (i malo manje kave) tako su prošlog vikenda mogli uživati u šezdesetak super i hyper-automobila koji su se u atraktivnom stilu okupili ispred glavnog BMW-ovog auto salona u Münchenu poznatog po nazivu BMW Welt (BMW svijet).

Druženju organiziranom od strane Talijana mističnog naziva Mr. Cars & Coffee prisustvovala je automobilska elita iz najrazvijenije njemačke savezne države Bavarske, ali i ostalih dijelova Njemačke i ostatka Europe.

Domaći stanovnici najviše su se veselili Gercollectoru i Muccollectoru. Oba vješto kriju identitete iza navedenih imena poznatih s Instagrama, no njihovi automobili ih dovoljno obilježavaju da im otkrivanje lica nije ni potrebno. Od njihove kolekcije svakako treba izdvojiti mat crnu Koenigsegg Ageru i Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss.

Za kraj ćemo spomenuti i simpatičnog biznismena iz Engleske koji je javnosti poznatiji kao vlogger i veliki zaljubljenik u automobili. Shmee150 se za ovu priliku odlučio dovesti u limitiranoj verziji nove Toyote Supre koja mu je bila isporučena na dan događaja. Predanost na razini!

Svima koji s određenom razinom zavisti čitaju ovaj tekst poručit ćemo da se još malo strpe jer će 6. listopada 2019. u Rijeci imati priliku uživati u sličnim raritetima automobilskog svijeta.

A prije nešto manje od godinu dana, 14. listopada 2019. u Varaždinu je održan prvi Cars & Coffee Croatia. Više desetaka sportskih automobila posjetilo je središnji varaždinski trg – Porsche 911 GT2 RS, Porsche 911 Turbo, Porsche 911 Carrera 4S, Porsche 918 Spyder, Rimac C_Two, Rimac Concept_One, Audi S4, Nissan GT-R, različiti modeli Maseratija, Ferrarija, Jaguara, Ford Mustanzi, pa čak i jedan Fisker Karma.

Pogledajte i ostale zanimljive automobile koji su posjetili München:

KOMENTARI