U Škodi je netko pametno riješio jedan nezgodan problem

U Škodi je netko pametno riješio jedan nezgodan problem

Točenje tekućine unutar motornog dijela vozila uvijek je nezgodno te najčešće završi s prolivenom tekućinom

I treći Škodin SUV imat će prvo slovo K te Q kao posljednje
Novi gradski SUV Škoda Kamiq
Treći Škodin SUV imat će naziv Kamiq

Svaki vlasnik automobila barem jednom se susreo s problemom točenja tekućine. Naime, dok nadopunjavamo tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla, dio tekućine obično se prolije i po motoru te drugim dijelovima vozila. Kako bi se spriječio ovaj problem, Škoda se dosjetila inovativnog poklopca koji se brzo i domišljato pretvara u lijevak koji omogućuje praktično i učinkovito punjenje, bez prolijevanja i živciranja.

Integrirani lijevak za spremnik za pranje vjetrobrana bit će integriran u sve nove modele automobila nakon predstavljanja nove Škode Scale (uključujući i model Scala koji u prodaju dolazi u svibnju 2019.), a nudit će se osim u novom modelu Kamiq i kroz Škodinu originalnu opremu i kao dodatna oprema.

Simply Clever koncept po prvi je put predstavljen 2003. godine modelu Roomster – dolazio je s inteligentnim rješenjima poput klizne stražnje klupe, zakretanja prednjih sjedala. Zatim su Škodini inženjeri osmislili nove pametne ideje poput kišobrana smještenog u prednjim vratima, strugača za led u poklopcu spremnika goriva, a strugač od sada uključuje i mjerač dubine profila guma.

U međuvremenu, asortiman Simply Clever rješenja dostigao je broj od 60 značajki poput koša za smeće u oblogama vrata, odjeljka za naočale iznad retrovizora, zaštite svih vrata, držača boca u vratima, držača šalicau središnjoj konzoli, mrežice s dokumentima na unutrašnjosti suvozačevog sjedala, integriranih vješalica za odjeću, sklopivih pladnjeva, kukica za vrećice u prtljažniku, nosača parking kartica na A-stupu.

KOMENTARI