U osam mjeseci naručeno 40.000 električnih Dacia Spring

U osam mjeseci naručeno 40.000 električnih Dacia Spring

Dacia je u prvih 8 mjeseci zaprimila čak 40.000 narudžbi za novi električni model Spring, a u tu je brojku uključeno i 137 primjeraka domaćih kupaca, a riječ je o modelu čija cijena bez poticaja kreće od 137.333 kune.

U vrijeme ludih cijena benzinskih i dizel goriva, vozite pametno uz LPG
Testiramo: Dacia Sandero u Stepway izvedbi s 0.9 TCe
Prodaja novih automobila u porastu, najprodavaniji model u lipnju je Corsa

Prvi kupci Dacije Spring kako u Europi tako i u Hrvatskoj od kraja prošlog mjeseca dolaze u prodajne salone marke kako bi preuzeli svoj primjerak. Podsjećamo, novi se model mogao prednaručiti od ožujka do lipnja 2021. Jedinstven program prednarudžbi, pokrenut u nekoliko europskih zemalja (Francuska, Italija, Njemačka, Rumunjska, Španjolska i dr.), doživio je golem uspjeh s više od 16.000 zaprimljenih prednarudžbi u samo tri mjeseca!

U Hrvatskoj je tijekom prijava za subvencije naručeno 137 primjeraka Dacije Spring koji će se postupno isporučivati do proljeća 2022. Diljem Europe, bilo u gradskim, prigradskim ili ruralnim područjima, Dacia Spring nastavlja osvajati nove kupce s oko 5000 narudžbi mjesečno od srpnja nadalje.

Predstavljanjem posve električnog gradskog automobila s izgledom SUV-a po pristupačnoj cijeni, Dacia je pokazala da prati aktualne trendove. Jednostavnost upotrebe i punjenja, kao i doseg do 305 km u gradskoj vožnji (prema WLTP-u) i 230 km u mješovitoj vožnji (prema WLTP-u) čine ga važnim prijevoznim sredstvom za većinu Europljana koji u prosjeku dnevno prijeđu 30 km.

Spring privlači kupce koji su već izgradili povjerenje prema marki i vozilima koje proizvodi (esencijalna, robusna i pristupačna vozila s najboljim omjerom cijene i kvalitete). Osim toga, ovaj model privlači brojne kupce koji po prvi put kupuju vozilo marke Dacia (8 od 10 kupaca u Francuskoj).

KOMENTARI