Nova sportska Toyota Corolla GR Sport

Nova sportska Toyota Corolla GR Sport

Na drugi Toyotin Gazoo Racing model ipak ćemo morati pričekati do siječnja 2020. godine

Stigla je 12. generacija Toyote Corolle u tri izvedbe
Škoda Scala predstavljena u Tel Avivu
U Los Angelesu je upravo predstavljena potpuno nova Mazda3

Yaris GR Sport bio je prvi Toyotin Gazoo Racing (GR) model s naglaskom na sportskom doživljaju koji u vožnji ubrizgava dozu strasti, a vidjeli smo ga prije pola godine na Paris Motor Show. Drugi model koji će nositi oznaku Gazoo Racing je Corolla GR Sport, predstavljen paralelno s novom Corollom.

GR Sport bit će dostupan kod obje karoserijske izvedbe Corolle – hatchback i Touring Sports karavan, uz izbor između 1.8 i 2.0 hibridnog pogona. Osim sportskih karakteristika, Toyotina europska GR Sport serija naglasak stavlja i na dizajn s kojim žele osvojiti mlađe kupce kojima je u mislima uzbudljiva vožnja.

Toyota Corolla GR Sport bit će prepoznatljiva kad se početkom 2020. godine pojavi na europskom tržištu po dvobojnoj karoseriji, novoj prednjoj rešetki s tamnom kromiranom završnom obradom, 18’’ lakim naplatcima i LED svjetlima. U interijeru će vozilo biti opremljeno specifičnim sportskim sjedalima od crne tkanine, a sjedala će po želji biti dostupna i u kožnoj izvedbi. Dodatni naglasak su crni i crveni prošivi na kolu upravljača i na ručici mjenjača te na dijelovima instrument ploče.

KOMENTARI