Nova sportska Toyota Corolla GR Sport

Nova sportska Toyota Corolla GR Sport

Na drugi Toyotin Gazoo Racing model ipak ćemo morati pričekati do siječnja 2020. godine

Škoda Scala predstavljena u Tel Avivu
Stigla je 12. generacija Toyote Corolle u tri izvedbe
U Los Angelesu je upravo predstavljena potpuno nova Mazda3

Yaris GR Sport bio je prvi Toyotin Gazoo Racing (GR) model s naglaskom na sportskom doživljaju koji u vožnji ubrizgava dozu strasti, a vidjeli smo ga prije pola godine na Paris Motor Show. Drugi model koji će nositi oznaku Gazoo Racing je Corolla GR Sport, predstavljen paralelno s novom Corollom.

GR Sport bit će dostupan kod obje karoserijske izvedbe Corolle – hatchback i Touring Sports karavan, uz izbor između 1.8 i 2.0 hibridnog pogona. Osim sportskih karakteristika, Toyotina europska GR Sport serija naglasak stavlja i na dizajn s kojim žele osvojiti mlađe kupce kojima je u mislima uzbudljiva vožnja.

Toyota Corolla GR Sport bit će prepoznatljiva kad se početkom 2020. godine pojavi na europskom tržištu po dvobojnoj karoseriji, novoj prednjoj rešetki s tamnom kromiranom završnom obradom, 18’’ lakim naplatcima i LED svjetlima. U interijeru će vozilo biti opremljeno specifičnim sportskim sjedalima od crne tkanine, a sjedala će po želji biti dostupna i u kožnoj izvedbi. Dodatni naglasak su crni i crveni prošivi na kolu upravljača i na ručici mjenjača te na dijelovima instrument ploče.

KOMENTARI