Toyota Camry s dotjeranim izgledom i novim infotainment zaslonom

Toyota Camry s dotjeranim izgledom i novim infotainment zaslonom

Toyota je za modelsku godinu 2021. pripremila decentne promjene u izgledu limuzine Camry, a novosti ima i u unutrašnjosti u vidu redizajnirane središnje konzole s novim infotainment zaslonom.

Hibridni coupe SUV iz Renaulta: Megane Conquest
Toyota RAV4 Hybrid u posebnoj izvedbi Black Edition
Novi Volkswagen Golf imat će pomoćni električni motor

Treću godinu na europskom tržištu Camry će dočekati u ponešto izmijenjenom obliku, a pritom će promjene primijetiti samo dobri poznavaoci ovog modela. Promjene se odnose na vanjski izgled i djelomično na unutrašnjost, dok pogon ostaje isti.

Pa se podsjetimo kako Camry pokreće 2,5-litreni benzinski motor u kombinaciji s elektromotorom a ukupna snaga sustava je 218 KS i uparen je s e-CVT automatskim mjenjačem. Tako Camry u prosjeku troši svega 4,3 litre na 100 km, što je za 4.885 mm dugu limuzinu prilično dobar rezultat.

Redizajniranu Toyotu Camry ćete najlakše prepoznati po novom prednjem braniku i maski s kromiranim obrubima, koji joj daju nešto agresivniji izgled, a tu su i novi aluminijski naplatci koji dolaze u veličinama od 17 i 18 inča. Straga su promjene minimalne i odnose se na grafiku stražnjih LED svjetala. U ponudu stiže i nova boja – Deep Metal siva.

Unutrašnjost donosi novu središnju konzolu, gdje su otvori za zrak i zaslon infotainment sustava zamijenili mjesto, pa je tako sada zaslon postavljen više, kako vozač ne bi trebao previše micati pogled s ceste kako bi pročitao neku informaciju. Osim toga, zaslon je povećan i sada u dijagonali ima 9 inča.

U opciji su i nove Beige i Black premium kožne presvlake, a ponuda sigurnosnih sustava Toyota Safety Sense je dodatno unaprijeđena, a sve kako bi vožnja ovom limuzinom bila što ugodnija i sa što manje stresa.

Iako promjena nema puno, i te male promjene će dodatno poboljšati ovaj model, a početak prodaje novog modela je zakazan za prvi kvartal sljedeće godine. Iako cijena još nije poznata, očekujemo kako će stati na razini aktualnog modela, što znači početnu cijenu od oko 274.000 kuna.

KOMENTARI