Tifon i INA osigurali besplatne kave za zdravstvene djelatnike

Tifon i INA osigurali besplatne kave za zdravstvene djelatnike

Tifon i INA zahvaljuju zdravstvenim djelatnicima na predanom radu besplatnom kavom na odabranim maloprodajnim mjestima po čitavoj Hrvatskoj.

Više tehnologije i više elegancije za redizajnirani Renault Talisman
Lexus je upravo obilježio 30 godina postojanja
Poslušajte zvuk dvosjeda Abarth 124 Spider 2019

U vrijeme pandemije koronavirusa Covid-19 Tifon te INA Grupa čine sve kako bi osigurali sigurnost opskrbe tržišta i kontinuitet poslovanja. Pri tome slijede sve preporuke kako bi se spriječilo širenja koronavirusa Covid-19 jer im je zaštita zdravlja kupaca i radnika na prvom mjestu.

Svjesni truda koji je potrebno uložiti u ovim okolnostima tvrtke posebnu zahvalnost besplatnom kavom žele odati zdravstvenim djelatnicima – istinskim herojima, koji ne mareći za vlastitu sigurnost i često u nemogućim uvjetima pokazuju iznimnu predanost svom pozivu. INA Grupa će kroz svoje članice besplatnu kavu osigurati i za zdravstvene djelatnike u Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori.

U Hrvatskoj će zdravstveni djelatnici, uz predočenje iskaznice kojom potvrđuju svoj status, kavu moći preuzimati na odabranim maloprodajnim mjestima Tifona i Ine, dok akcija na tržištu BiH i Crne Gore kreće od danas. Više informacija o samoj akciji kao i informacije o poduzetim mjerama zaštite na maloprodajnim mjestima Tifona, kao i njihovim radnim vremenima potražite na internetskim stranicama Tifona.

KOMENTARI