Subaru Viziv Adrenaline Concept na Ženevskom auto salonu

Subaru Viziv Adrenaline Concept na Ženevskom auto salonu

Početkom ožujka 2019. Subaru će predstaviti svjetsku premijeru zanimljivog koncepta Viziv Adrenaline, ali nije to jedina novost koju ćemo vidjeti u Ženevi

TEST Subaru Forester 2.0i 150 CVT Unlimited SAAS
Titulu najsigurnijih automobila u 2017. osvojili su…
Nova GARAŽA je na svim kioscima: kako povećati snagu benzinskog motora, zamijeniti krov na kabrioletu i pronaći najbolji rabljeni automobil

Za sada se ne otkriva previše o Subaru Viziv Adrenaline Concept, ali marka sa sedam zvjezdica sigurno sprema dobro iznenađenje. Iza naziva VIZIV stoji novokovanica nastala iz slogana „Vision for Innovation”.

Na prestižnom 89. po redu sajmu u Ženevi Subaru će 5. ožujka 2019. u 10:45 sati imati svjetsku premijeru, prema prvoj fotografiji koju službeno objavljuje, zaista lijepo oblikovanog modela koji se ističe posebnim LED svjetlima, ali primjećujemo i kako nema klasične retrovizore nego će vjerojatno u istaknute produžetke sa strane biti ugrađene kamere za nadzor vožnje.

Ističu se dinamične i razigrane linije vozila koje počinju već na poklopcu motora, zanimljivo je finalizirano i prednje vjetrobransko staklo koje se izdužuje u gornjem središnjem dijelu, a po visini podnice od tla rekli bismo da će to biti moćan automobil i izvan asfalta koji će omogućiti adrenalinsku vožnju, kako mu i sam naziv govori. I pozadina fotografije to otkriva, s obzirom na okoliš u kojem je VIZIV fotografiran kako ga obasjava izlazeće sunce, što je dobra asocijacija na zemlju iz koje Subaru dolazi.

Prije godinu dana Subaru je u Ženevi predstavio Subaru Viziv Tourer Concept, karavanski koncept s međuosovinskim razmakom od 2,73 metra.

Subaru Viziv Tourer Concept

Subaru će na sajmu Geneve International Motor Show predstaviti i dva elektrificirana e-Boxer modela automobila – modeli će dolaziti s hibridnim MHEV pogonom powertrain e-Boxer.

Novost će na Subaruovom štandu biti i najnovija iteracija modela Levorg s redizajniranim prednjim poklopcem motora ispod kojeg će se nalaziti novi 2.0L NA boxer motor.

KOMENTARI