Što kažete na Audi A6 Black Edition?

Što kažete na Audi A6 Black Edition?

U sedan i karavanskoj izvedbi posebna edicija Audija A6 naglasak stavlja na crnu boju

Svjetska premijera: Audi e-tron
Za dobar početak: Audi A1 citycarver
Karavansko-električna usporedba divova

Black Edition oprema je dostupna za Audi A6 limuzina i Audi A6 Avant (karavan), a nastavlja se na opremu S line. Dizajn se može kombinirati sa svim motorima koji su u ponudi.

Audi A6 Saloon Black Edition_2

Crnu verziju Audija A6 prepoznat ćete po crnim detaljima na eksterijeru (crni vanjski retrovizori, crna rešetka hladnjaka, crni prednji otvori za zrak, crni stražnji difuzor, crni krovni nosači na karavanskoj izvedbi), stakla na vratima daju više privatnosti, a još veći (20-inčni) kotači s V-krakovima imaju titan mat finiš – nadograđeni su s 19 inča.
Standardna prednja LED svjetla nadograđena su na vrhunska Matrix LED s još boljom vidljivošću noću.

U interijeru se nalaze prednja sportska sjedala u koži i alkantari, perforirani kožni višenamjenski sportski upravljač s polugicama za promjenu stupnjeva prijenosa, a dodatak su i umetci od tamno brušenog aluminija. Potpuno digitalni MMI je na dodir osjetljiv te osigurava naprednu tehnološku opremu, u skladu s krilaticom Audija – Vorsprung durch Technik odnosno napredak kroz tehniku.

Dva full HD ekrana u boji, gornji promjera 8,8 inča te donji od 8,6 inča dijagonale čine osnovu MMI touch koncepta, a rade u kombinaciji sa sedam inčnim ekranom u boji na kojem se prikazuje informacije putnog računala. Sustav se dodatno može nadograditi na višu razinu uz tehnološki paket koji donosi nadograđeni MMI Navigation Plus s Google Earth mapiranjem, osobnim asistentom koji pomaže prilikom stvaranja rute te poboljšanim prirodnim prepoznavanjem glasa. Veći je i gornji ekran za MMI – 10,1 inča, potpuno je digitalan Audi Virtual Cockpit dok Audi Phone Box podržava bežično punjenje pametnih telefona, s podrškom za Qi standard.

Dodatne opcije koje su dostupne uz nadoplatu uključuju Bang & Olufsen 3D zvučnički sustav snage 1920 W, akustičko staklo, a također uz nadoplatu su uključeni prepoznavanje prometnih znakova, adaptivni tempomat, pomoć za duga svjetla.

Svi blagi hibridi u ponudi mogu se kombinirati s Black Edition izvedbom, počevši od četverocilindraša snage 204 i 245 KS (oznake 40 TDI i 45 TFSI) do šestcilindričnih 50 TDI snage 286 KS i 55 TFSI snage 340 KS.

KOMENTARI