Službena marka vozila žena u poduzetništvu – članica Ženskog poduzetničkog centra je Citroën

Službena marka vozila žena u poduzetništvu – članica Ženskog poduzetničkog centra je Citroën

Uz obilježavanje punih pet godina djelovanja, poduzetnice i poduzetnici – članice i članovi Ženskog poduzetničkog centra dobili su službeno vozilo i auto brend – SUV Citroën C5 Aircross.

Žičana skulptura najavljuje novi Evoque
Pravilna vožnja SUV vozila
Offroad vožnja na godišnjem odmoru

Nakon pet godina, ne samo da je Ženski poduzetnički centar dobio službeno vozilo i brend – Citroën C5 Aircross, već je Citroën postao i Premium partner Ženskog poduzetničkog centra te srebrni sponzor Kongresa poduzetnica 2020. koji će se po peti put održati na Međunarodni dan žena 08.03. ove godine u Zagrebu, a to će ujedno biti i najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu jugoistočne Europe.

”Citroën je iznimno ponosan što će surađivati sa Ženskim poduzetničkim centrom koji osnažuje poduzetništvo posebice među ženama i mladima. Uvjereni smo da ćemo svojom bogatom i atraktivnom gamom, koja kombinira jedinstven dizajn i udobnost bez premca, olakšati svakodnevno poslovanje poduzetnica” – rekao je u povodu početka ove suradnje Hrvoje Grbac, direktor marke Citroën dodajući kako ovaj francuski brand članicama i članovima Ženskog poduzetničkog centra nudi individualan pristup pri izboru optimalne ponude za njihove osobne i poslovne potrebe odabira vozila. Takva se ponuda odnosi na cijelu gamu osobnih i dostavnih vozila Citroën, uz posebne cjenovne uvjete za članice i članove Ženskog poduzetničkog centra.

Ni izaslanstvo Ženskog poduzetničkog centra koje je prisustvovalo prilikom preuzimanja ključeva Citroëna C5 Aircrossa nije skrivalo zadovoljstvo, a tom prilikom je Sanela Dropulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra izjavila: ”Kada smo započinjali s našim radom na ekipiranju vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta u krovnu instituciju kakva je Ženski poduzetnički centar, prošli smo trnovit put prepoznavanja u javnosti naših aktivnosti, sadržaja i projekata na jačanju svih koji žive i rade od poslovnih projekata na realnom tržištu. Danas nakon pet godina već i na sami spomen Ženskog poduzetničkog centra mnogi znaju da iza tog imena stoji marljiv i vrijedan trud velikog broja volonterki i volontera diljem Lijepe naše, koji su nesebičnim angažiranjem vlastitog rada, energije, truda i vremena podigli Ženski poduzetnički centar do razine vodeće asocijacije koja okuplja vlasnice i vlasnike tvrtki i obrta u Hrvatskoj, kao i svih onih koji će to postati. Velika pomoć u našoj misiji i izgradnji boljeg poduzetničkog ozračja za sve na ovim prostorima bit će i novouspostavljena suradnja s brandom Citroën, te dodatni zamašnjak našim naporima za što bolje uvjete poslovanja naših članica i članova na realnom tržištu.”

Hrvoje Grbac, direktor marke Citroën, prilikom primopredaje je naglasio: ”Citroën je uvijek bio u vrhu među proizvođačima gospodarskih vozila s raznolikom gamom koja zadovoljava vrlo različite potrebe profesionalnih korisnika. Naši kupci prepoznali su u marki Citroën optimalan omjer cijene i opreme, kvalitete i pouzdanosti te kontroliranih troškova u korištenju. Naši kupci su lojalni proizvodima i uslugama tijekom cijelog perioda korištenja svojih vozila. Citroën u svojoj ponudi nudi i putnički automobil prilagođen poslovnim korisnicima, novi Citroën Berlingo Business. Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 855 kg. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo s mogućnošću 100 % odbitka PDV-a. Tu je i najsvestraniji i najudobniji SUV u svom segmentu, SUV Citroën C5 Aircross. Opremljen ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima i sjedalima Advanced Comfort, nudi novo iskustvo u vozilu tipičnom za Citroën koje stavlja naglasak na vrhunsku udobnost. Robustan SUV snažne osobnosti ima profinjen interijer, jedinstvenu modularnost s tri individualna sjedala te najprostraniji prtljažnik u segmentu.”

Svi zainteresirani za nabavku Citroën vozila, kroz suradnju ovog branda sa Ženskim poduzetničkim centrom mogu se javiti na mail: [email protected]

KOMENTARI