Službena marka vozila žena u poduzetništvu – članica Ženskog poduzetničkog centra je Citroën

Službena marka vozila žena u poduzetništvu – članica Ženskog poduzetničkog centra je Citroën

Uz obilježavanje punih pet godina djelovanja, poduzetnice i poduzetnici – članice i članovi Ženskog poduzetničkog centra dobili su službeno vozilo i auto brend – SUV Citroën C5 Aircross.

Što odabrati: monovolumen ili SUV?
Kia Stonic dobiva blagi hibridni pogon i novi infotainment sustav, a stiže već na jesen
Toyota RAV4 Hybrid u posebnoj izvedbi Black Edition

Nakon pet godina, ne samo da je Ženski poduzetnički centar dobio službeno vozilo i brend – Citroën C5 Aircross, već je Citroën postao i Premium partner Ženskog poduzetničkog centra te srebrni sponzor Kongresa poduzetnica 2020. koji će se po peti put održati na Međunarodni dan žena 08.03. ove godine u Zagrebu, a to će ujedno biti i najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu jugoistočne Europe.

”Citroën je iznimno ponosan što će surađivati sa Ženskim poduzetničkim centrom koji osnažuje poduzetništvo posebice među ženama i mladima. Uvjereni smo da ćemo svojom bogatom i atraktivnom gamom, koja kombinira jedinstven dizajn i udobnost bez premca, olakšati svakodnevno poslovanje poduzetnica” – rekao je u povodu početka ove suradnje Hrvoje Grbac, direktor marke Citroën dodajući kako ovaj francuski brand članicama i članovima Ženskog poduzetničkog centra nudi individualan pristup pri izboru optimalne ponude za njihove osobne i poslovne potrebe odabira vozila. Takva se ponuda odnosi na cijelu gamu osobnih i dostavnih vozila Citroën, uz posebne cjenovne uvjete za članice i članove Ženskog poduzetničkog centra.

Ni izaslanstvo Ženskog poduzetničkog centra koje je prisustvovalo prilikom preuzimanja ključeva Citroëna C5 Aircrossa nije skrivalo zadovoljstvo, a tom prilikom je Sanela Dropulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra izjavila: ”Kada smo započinjali s našim radom na ekipiranju vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta u krovnu instituciju kakva je Ženski poduzetnički centar, prošli smo trnovit put prepoznavanja u javnosti naših aktivnosti, sadržaja i projekata na jačanju svih koji žive i rade od poslovnih projekata na realnom tržištu. Danas nakon pet godina već i na sami spomen Ženskog poduzetničkog centra mnogi znaju da iza tog imena stoji marljiv i vrijedan trud velikog broja volonterki i volontera diljem Lijepe naše, koji su nesebičnim angažiranjem vlastitog rada, energije, truda i vremena podigli Ženski poduzetnički centar do razine vodeće asocijacije koja okuplja vlasnice i vlasnike tvrtki i obrta u Hrvatskoj, kao i svih onih koji će to postati. Velika pomoć u našoj misiji i izgradnji boljeg poduzetničkog ozračja za sve na ovim prostorima bit će i novouspostavljena suradnja s brandom Citroën, te dodatni zamašnjak našim naporima za što bolje uvjete poslovanja naših članica i članova na realnom tržištu.”

Hrvoje Grbac, direktor marke Citroën, prilikom primopredaje je naglasio: ”Citroën je uvijek bio u vrhu među proizvođačima gospodarskih vozila s raznolikom gamom koja zadovoljava vrlo različite potrebe profesionalnih korisnika. Naši kupci prepoznali su u marki Citroën optimalan omjer cijene i opreme, kvalitete i pouzdanosti te kontroliranih troškova u korištenju. Naši kupci su lojalni proizvodima i uslugama tijekom cijelog perioda korištenja svojih vozila. Citroën u svojoj ponudi nudi i putnički automobil prilagođen poslovnim korisnicima, novi Citroën Berlingo Business. Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 855 kg. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo s mogućnošću 100 % odbitka PDV-a. Tu je i najsvestraniji i najudobniji SUV u svom segmentu, SUV Citroën C5 Aircross. Opremljen ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima i sjedalima Advanced Comfort, nudi novo iskustvo u vozilu tipičnom za Citroën koje stavlja naglasak na vrhunsku udobnost. Robustan SUV snažne osobnosti ima profinjen interijer, jedinstvenu modularnost s tri individualna sjedala te najprostraniji prtljažnik u segmentu.”

Svi zainteresirani za nabavku Citroën vozila, kroz suradnju ovog branda sa Ženskim poduzetničkim centrom mogu se javiti na mail: [email protected]

KOMENTARI