Renault, Nissan i Dacija omogućuju da posjetite prodajni salon putem videopoziva

Renault, Nissan i Dacija omogućuju da posjetite prodajni salon putem videopoziva

Budući kupci i posjetitelji internetskih stranica renault.hr, nissan.hr i dacia.hr mogu putem videopoziva razgovarati s prodajnim savjetnicima u izložbenim salonima.

Hrvoje Jurić uz pomoć Dacije Duster u lovu na polarnu svjetlost
Isprobali smo novu Daciju Jogger, sedmerosjed koji je sada dostupan i domaćim kupcima
U 54 godine Dacia proizvela 10 milijuna automobila, a pola od toga u posljednjih 8 godina

Kako bi kupcima pružili dodatnu uslugu i kako bi nastavili s digitalizacijom mreže koncesionara, Renault, Nissan i Dacia već nude i mogućnost videorazgovora. Riječ je o novoj vrsti povezivanja uživo putem chata i videa koje posjetiteljima internetskih stranica renault.hr, nissan.hr i dacia.hr omogućuje izravnu komunikaciju s prodajnim savjetnicima hrvatske mreže Renault, Nissan i Dacia.

Opcija videorazgovora personalizirana je internetska usluga putem koje je moguće, na primjer, zatražiti informacije o novom ili rabljenom vozilu Renault, Nissan ili Dacia, tražiti pomoć pri konfiguraciji novog modela ili, pak, zatražiti brošuru u elektronskom obliku ili ponudu – sve to kroz videorazgovor s prodajnim savjetnikom odabranog salona. Usto, savjetnik može kombinirati uporabu osobnog računala i mobilnog telefona kako bi u stvarnom vremenu pokazao vozilo kupcu.

S tom novom internetskom uslugom Renault nastavlja ispunjavati svoju viziju Easy Life, nudeći potencijalnim i postojećim kupcima jednostavno i pristupačno iskustvo. Opcija videorazgovora uživo dostupna je od ovog mjeseca, te se u okviru digitalne kampanje promovira na društvenim mrežama svih triju marki.

Za sudjelovanje u videorazgovoru nije potrebno dodatno preuzimanje nikakvog programa ili aplikacije, već je dovoljno kliknuti na videochat.renault.hr, videochat.nissan.hr i videochat.dacia.hr.

KOMENTARI