Renault 4EVER Trophy u legendarnoj plavoj boji Ile-de-France modela 4L

Renault 4EVER Trophy u legendarnoj plavoj boji Ile-de-France modela 4L

Renault 4EVER Trophy u novom ruhu s legendarnom plavom bojom Ile-de-France s modela 4L iz 1962. godine imat će premijeru na teniskom turniru French Open koji počinje 22. svibnja.

Njemu ne trebaju ceste: Renault i TheArsenale predstavljaju AIR4!
Koncept Renault 4Ever Trophy najavljuje budući gradski električni SUV
Kako je poklopac prtljažnika zapalio iskru revolucije?

Iako je proizvodnja modela 4L zaustavljena prije više od 30 godina, njegovo ime i dalje privlači pažnju! Dokazano je to prošle godine na Pariškom salonu automobila, kada je Renault predstavio konceptni automobil Renault 4EVER Trophy. Nadahnut originalom, popularnom „četvorkom“, ovaj konceptni automobil utire put budućem potpuno električnom kompaktnom B-SUV-u, a publici će biti predstavljen na teniskom turniru French Open 2023.

Njegov retro šarm, koji je naišao na sjajan odjek među publikom, naglašen je bojom izvedenom iz one u kojoj je 1962. predstavljen i originalni 4L: plavom Ile-de-France, a dizajn je dodatno istaknut fluorescentno žutim elementima na krovnim nosačima, logotipu na prednjoj masci, amortizerima i oznakama na naplatcima.

Ona je posveta teniskim lopticama žute boje kakvima se igra na French Openu naglašava terenski karakter ovog vozila i odražava temeljne karakteristike izvornog modela. Svoju potpuno novu boju karoserije 4EVER Trophy predstavit će 22. svibnja 2023., kad u Parizu počinje prvo kolo French Opena.

KOMENTARI