Redizajn za Audi A4 i Audi A4 Avant

Redizajn za Audi A4 i Audi A4 Avant

Limuzinska (sedan) i karavanska (Avant) izvedba Audija A4 s oznakom 2019 u osvježenom izdanju stižu u prodaju već od srpnja

Svjetska premijera: Audi e-tron Sportback
Što to Audi vozi na susret GTI ljubitelja?
Tunirani Abt RSQ8-R ima 740 KS i juri čak 315 km/h

Audijevi najprodavaniji modeli A4 i A4 Avant facelift dobit će nova svjetla, novodizajnirane prednje i stražnje odbojnike i novi dizajn kotača s kojim se naglašava sportski karakter.

Paralelno, osvježenje će zahvatiti i S line opremu koja će imati nove odbojnike dok će otvori za zrak odvoditi strujanje zraka prema kotačima. Audi A4 Avant S line imat će stražnji RS spojler te novu plavu (Turbo Blue) boju. Audijev logo s četiri prstena na stražnjem dijelu karavana bit će dostupan u dvije boje, srebrnoj i crnoj ovisno o vanjskoj boji vozila. Kupci će moći odabrati Audi Sport 19-inčne naplatke, crvene kočione čeljusti, sportski ovjes i LED prednja svjetla.

Uz upečatljiviji dizajn prednjeg kraja, novi Audi A4 2019 će se pogledom na prednju rešetku moći razlikovati po paketima opreme. U paketu S line rešetka (Singleframe) ima lamele s 3D izgledom. Dvije široke, trapezoidne ispušne cijevi zamijenit će okrugle cijevi s prethodnog modela A4. Područje difuzora između ispušnih cijevi sada je uže. Kotači u novom dizajnu dolaze u promjerima od 16 do 19 inča.

Audi A4 Avant interijer

Interijer S line oprem dolazi u crnoj boji uz RS karbonske detalje, višenamjenski upravljač ima tri kraka te djelomično kožna crna sjedala. Alternativno, kupci mogu odabrati S sportska sjedala u crvenoj i drugim bojama.

U pogonskom dijelu nema novosti, benzinska ponuda će se sastojati od Audi A4 1.4 TFSI sa 150 KS dok u dizelskoj Audi A4 nudi 2.0 TDI sa 150 KS i sa 190 KS (potonji će biti dostupan i u quattro pogonu na sve kotače). 3.0 TDI quattro dolazi u verzijama s 218 i 272 KS. Trenutna početna cijena za Audi A4 1.4 TFSI Select je 275.484 kune dok karavanska izvedba Audi A4 Avant 2.0 TDI ultra Select starta od 278.952 kune.

KOMENTARI