Porsche Turbo modeli dobivaju logo i detalje u novoj Turbonite boji

Porsche Turbo modeli dobivaju logo i detalje u novoj Turbonite boji

Porsche je najavio kako će Turbo modeli od sada dolaziti s logom u novoj Turbonite boji umjesto u zlatnoj boji, kakva je trenutno aktualna.

I Aston Martin odustaje od ručnih mjenjača
Predstavljeni su 460 KS snažni Porsche Cayenne GTS i Cayenne GTS Coupe
Porsche je predstavio najsnažniji Cayenne i Cayenne Coupe svih vremena

Već gotovo 50 godina Turbo modeli su nešto posebno u Porsche ponudi, a sada su za njih dizajneri razvili novi metalik sivi ton kojim će biti pobojan logotip, koji će uskoro stići na sve Turbo modele, no prvi model koji će ga nositi je potpuno nova Panamera, čija je premijera zakazana za 24. studenog, a Porsche je već objavio fotografije njene unutrašnjosti, o čemu više možete čitati OVDJE.

“Godine 1974. predstavili smo prvi 911 s turbopunjačem. Od tada je Turbo postao sinonim za naše vrhunske modele visokih performansi i sada je više-manje marka za sebe. Sada želimo Turbo učiniti još vidljivijim i istaknutije ga razlikovati od ostalih izvedenica kao što je GTS,” objašnjava Michael Mauer, potpredsjednik Style Porschea. „Zbog toga smo razvili prepoznatljivu Turbo estetiku. Od sada će Turbo verzije pokazivati ​​dosljedan izgled u svim serijama modela – onaj koji je elegantan, visokokvalitetan i vrlo poseban.” Novi Turbonite metalik ton ekskluzivno je rezerviran za Turbo modele. Kao i sve naše boje, i ovu su vrlo pažljivo sastavili stručnjaci Porsche Color & Trim. Zlatni elementi stvaraju elegantan, metalizirajući učinak, s gornjim slojem u kontrastnoj satenskoj završnici. Natpisi na stražnjoj strani i Daylight Opening (DLO), kao i obrubi bočnih prozora, u budućnosti će imati Turbonite završni sloj na Turbo modelima. Ovisno o modelu, moguće je i kako će još neki detalj biti pobojan u ovu boju, a pojedini detalji u unutrašnjosti će također dolaziti u Turbonite boji.

KOMENTARI