Ovo je unutrašnjost potpuno nove generacije Porsche Panamere

Ovo je unutrašnjost potpuno nove generacije Porsche Panamere

Porsche je objavio prve fotografije unutrašnjosti nove generacije Panamere, a premijera vanjskog izgleda je najavljena za 24. studenog.

Uskoro stiže obnovljeni Cayenne, a ovako će izgledati njegova nova unutrašnjost
Novi interijer Mercedes-Benz A-klase
Prva fotografija unutrašnjosti potpuno nove Honde CR-V

Porsche priprema potpuno novu generaciju Panamere, sportske limuzine koja će biti predstavljena 24. studenog, a za početak je predstavio unutrašnjost nove generacije. Ovo će biti treća generacija Panamere, a Porsche će u novoj generaciji fokus staviti na vozača. Upravljački koncept Porsche Driver Experience, koji je po prvi puta predstavljen u Taycanu, svoje će mjesto naći i u novoj Panameri.

Ispred vozača se nalazi zakrivljeni 12,6-inčni zaslon s instrumentima koji je podijeljen na tri područja prikaza, a u opciji će se nuditi i head-up zaslon. Za sada nema informacija o veličinama druga dva zaslona, odnosno standardnog središnjeg multimedijskog te zaslona ispred suvozača. No u Porscheu kažu kako je sada središnji dio između prednjih sjedala jednostavniji za korištenje, a sakriva i veći spremnik nego prije.

Kaži i kako su sada pjenasti materijali za sjedala poboljšani pa se nudi i veća udobnost, a tu su i poboljšana stražnja sjedala. U unutrašnjosti se upotrebljavaju kvalitetni materijali, a sada je u ponudi puno više boja nego ranije, a nova ambijentalna rasvjeta posebno naglašava širinu vozila. Po prvi puta Porsche nudi i da unutrašnjost ne bude presvučena kožom, a tada se koriste kombinacije materijala Race-Tex i Pepita tkanina.

KOMENTARI