Peugeot proizveo milijunti 3008

Peugeot proizveo milijunti 3008

Pet godina od početka prodaje, Peugeot je proizveo milijunti primjerak modela 3008, koji je proizveden na linijama tvornice u Sochauxu, a riječ je o modelu 3008 Hybrid.

Čak šest Peugeota je bilo izabrano za Europski automobil godine
Redizajnirani SUV modeli Peugeot 3008 i 5008 kod nas stižu u prosincu
SUV Peugeot 3008 sada dolazi s novim izgledom i tehnologijama

Druga generacija Peugeota 3008 predstavljena je u rujnu 2016. godine na Salonu automobila u Parizu, a odmah je osvojila kupce svojim izgledom. A osim kupaca, ovaj model je osvojio i novinare jer je tijekom godina osvojio čak 76 nagrada diljem svijeta, a posebno se ističe nagrada Automobil godine 2017.

U Francuskoj je 3008 vodeći model u svojem segmentu od trenutka puštanja u prodaju, dok je u Europi na drugom mjestu u segmentu SUV vozila. Ovdje treba napomenuti i kako je 65 % prodaje ostvareno u Europi, a izvan europskog područja je tražen u Turskoj, Izraelu, Japanu i Egiptu. Osim toga, više od 80 % kupaca se odlučuje za izvedbu s automatskim mjenjačem.

Osim toga, nedavno je 3008 prošao i kroz redizajne, koji mu je donio novi izgled prednjeg dijela, te više opreme, koja uključuje i-Cockpit koji je opremljen novom digitalnom instrument pločom, kao i novim 10-inčnim središnjim multimedijskim zaslonom, te novim bojama i materijalima, koji dodatno postižu dojam. Uz to, 3008 se nudi s benzinskim i dizel motorima, te kao hibrid i plug-in hibrid, a potonji je dostupan s pogonom na sve četiri kotača, pa kupci na izbor imaju mnogo kombinacija, što im olakšava da odaberu izvedbu i opremu koja najbolje odgovara njihovim potrebama.

KOMENTARI