Novi E-3008 stiže u rujnu

Novi E-3008 stiže u rujnu

Peugeot je za rujan najavio potpuno novi E-3008, a kako oni kažu, bit će riječ o fastback SUV modelu, a glavni će se naglasak staviti na električni pogon.

Peugeot je predstavio potpuno novi električni SUV E-3008
SUV Peugeot 3008 sada dolazi s novim izgledom i tehnologijama
Čak šest Peugeota je bilo izabrano za Europski automobil godine

Već početkom lipnja je Peugeot predstavio novi Panoramic i-Cockpit, kojim je najavljena nova generacija modela 3008, a sada su objavljene i tri fotografije zamaskiranog modela E-3008, a premijera je najavljena za rujan ove godine. Kao što i oznaka E-3008 govori, Peugeot će najveći naglasak staviti na električnu izvedbu ovog modela.

Novi 3008 će imati izgled coupe SUV modela, a u Peugeotu ga najavljuju kao fastback SUV, koji će ipak biti nešto prostraniji i veći od modela 408. Osim toga, tu će biti i kvalitetniji materijali u unutrašnjosti, ali i veća ponuda pogonskih motora.

Također, prema neslužbenim informacijama novi bi model mogao dobiti baterije kapaciteta preko 100 kWh, koje bi mu omogućile autonomiju od preko 700 km. Također, u ponudi će biti izvedbe s jednim motorom i pogonom na dva kotača, ali i izvedba s dva motora i pogonom na sve kotače. No za sve detalje ipak ćemo morati pričekati rujan.

KOMENTARI