Odlično ocijenjen Citroen C3 Aircross

Odlično ocijenjen Citroen C3 Aircross

Finalist izbora za najbolji europski automobil, Citroen C3 Aircross stiže u Hrvatsku u prodajne salone

Putnički automobil prilagođen poslovnim korisnicima sa 100 posto odbitka PDV-a
Danas počinje veliki događaj u Hrvatskoj: 23. svjetski susret Spačeka
Citroen Berlingo treće generacije stigao u Hrvatsku

Na EuroNCAP testu Citroen C3 Aircross je osvojio maksimalnih pet zvjezdica za sigurnost, a žiri europskog izbora za najbolji automobil za 2018 uvrstio ga je među sedam finalista. U ožujku sljedeće godine u Ženevi će biti obznanjen pobjednik. Do tada će SUV Citroen C3 Aircross srca i razum osvajati jedinstvenim oblikom, prostranom unutrašnjošću i zanimljivim motorima. Uz to, osobnost je naglašena velikim mogućnostima personalizacije, uz čak 85 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja. Možete imati i ostakljeni panoramski krov.

Iako nema pogon na sve kotače nego samo prednji, C3 Aircross svoju SUV narav brani tehnologijama Grip Control za bolje ležanje na podlogama koje nisu idealne te s Hill Assist Descent koji olakšava kretanje na uzbricama. Odlično za sve vozače koji imaju strah od kretanja na uzbrdici tako da im vozilo neće krenuti prema natrag. 12 sustava za pomoć u vožnji brinu se o sigurnosti i olakšavaju upravljanje, a kao opcija nude se headupp display za praćenje informacija o vožnji bez skretanja pogleda s prometnice. U multimedijsko-povezivom dijelu C3 Aircross dolazi s četiri tehnologije za povezivanje pa vaš pametni telefon možete povezati na sučelje u vozilu, a praktična je mogućnost bežičnog punjenja telefona koji podržavaju takav način punjenja. Telefon se samo smjesti na površinu i punjenje automatski počinje, bez ikakvih kabela.

Novi kompaktni SUV C3 Aircross uz jedinstveni oblik nudi i velike mogućnosti personalizacije

Paketi opreme koji se nude na hrvatskom tržištu su Live, Feel i Shine. Dizelski motori su BlueHDi 100 i BluHDi 120 S&S sa 100 odnosno 120 KS dok benzinsku ponudu čine PureTech 82 i PureTech 110 S&S snage 82 i 110 KS. Početna cijena za benzinsku izvedbe C3 Aircross Live PureTech 82 je 112.900 kn, za dizelske izvedbe startaju od 134.900 kuna za C3 Aircross Feel BlueHDi 100.

Novi Citroen C3 Aircross možete upoznati na vratima otvorenih vrata u Citroen salonima, od 7. do 9. prosinca, a svi kupci koji se za kupnju odluče do kraja prosinca na poklon dobivaju četiri zimske gume.

KOMENTARI