Novi Peugeot 408 zarobljen u prozirnoj sferi

Novi Peugeot 408 zarobljen u prozirnoj sferi

Novi model Peugeota je već postao dio muzejske postave, a neobična instalacija, koja novi model prikazuje iz svakog kuta, izložena je u francuskom muzeju Louvre-Lens.

Hibridni coupe SUV iz Renaulta: Megane Conquest
Novu eru Nissan električnih vozila predstavlja novi električni coupe SUV Ariya
Nakon Južne Amerike, Volkswagen Nivus do kraja godine stiže i u Europu

Nije trebalo dugo da Peugeot 408, koji je predstavljen u lipnju, postane dio muzejskog postava. Neobična instalacija, koja novi model prikazuje iz svih kutova, izložena je u francuskom muzeju Louvre-Lens. Prozirna sfera u kojoj je zarobljen novi Peugeot 408 rotira se i prikazuje vozilo iz svih kutova. Tim nadarenih umjetnika, inženjera i tehničara iz pariškog kreativnog studija Superbien realizirao je projekt agencije OPEn i pretvorio ga u stvarnost koja izgleda kao da prkosi gravitaciji.

Ti stručnjaci za dizajn jedinstvenih i originalnih instalacija prezentirali su novi Peugeot 408 na krajnje poseban način. Pitate se gdje instalacija počinje, a gdje završava? Kako se novi PEUGEOT 408 može preokretati, rotirati i pomicati na tako neobičan način? Tajna je u prozirnoj sferi u kojoj je automobil zarobljen, a koja omogućuje da ga razgledate iz svih kutova.

Originalni izložak predstavljen je u fantastičnom ambijentu muzeja Louvre-Lens. Novi PEUGEOT 408, automobil sportskog dizajna i fluidnih linija, pretvoren je u jedinstveno umjetničko djelo koje ćemo vjerojatno susretati i na drugim događanjima. Video možete pogledati u nastavku:

KOMENTARI