Novi BMW serije 5 dolazi s AirConsole platformom za igranje igara

Novi BMW serije 5 dolazi s AirConsole platformom za igranje igara

BMW Grupa je sklopila partnerstvo s platformom za igre AirConsole kako bi u novi BMW serije 5 donijela jedinstvenu vrstu igranja igara u automobilu.

Nova GARAŽA je na svim kioscima: Ispolirali smo farove i dobili 50% jače svjetlo, otkrivamo zašto će tehnički pregled biti stroži
Stiže i treći BMW serije 8 sa 600 KS
Iskoristite dodatni popust na akcijske cijene lagerskih BMW i MINI modela

BMW donosi još jednu novost u svoje automobile, pa je tako nova serija 5 dobila i AirConsole platformu za igranje igara dok vozilo miruje, na primjer, dok je spojen na punjenje baterije. Ovo je prvi BMW koji je dobio ovu mogućnost, a u budućnosti će i drugi modeli dobiti istu mogućnost.

Sve što trebate imati je pametni telefon, koji preuzima ulogu kontrolera, a igre se gledaju putem zakrivljenog zaslona. Kada pokrenete aplikaciju AirConsole, putem QR koda spojite telefon i igranje igara može započeti. Također, moguće je i igranje više igrača, pa svi putnici mogu istovremeno igrati igre natjecanja.

Ovisno o tržištu, dostupne su trkaće i sportske igre, kao i razni kvizovi, simulacije, strategije i ostale igre. Od početka će biti dostupno 15 igara, a one uključuju igre Go Kart Go, Golazo, Music Guess i Overcooked, a već je najavljeno kako će se redovito širiti ponuda igara.

Kako bi proslavili lansiranje igranja u automobilu, BMW predstavlja novi i5 s jedinstvenim izgledom za igranje. Njegov dizajn simbolizira uranjanje u iskustvo igranja do pojedinačnih piksela. Veliki pikseli jasno su prepoznatljivi kao posveta sada već kultnoj 8-bitnoj eri računalnih igara. Shema boja nadahnuta je raznim igrama dostupnim na platformi AirConsole.

KOMENTARI