Nova trkaća guma Goodyear

Nova trkaća guma Goodyear

Gume Eagle F1 SuperSport, SuperSport R i SuperSport RS namijenjene su za sportska, energična vozila poput Golfa GTI i 911 Turbo

Predstavljena je bezračna guma za autonomne dostavne robote
Prema istraživanjima Hrvati žele više sigurnosti na cestama
Guma Eagle F1 SuperSport RS za Porsche 911 GT2 RS i 911 GT3 RS

Nova serija guma Eagle F1 SuperSport, SuperSport R i SuperSport RS na tržište dolazi u dvije dimenzije: 265/35 ZR20 i 325/30 ZR21, a upotrebom inovativnih tehnologija osigurava vozačima kraći zaustavni put, vrhunsko prianjanje te precizno upravljanje na cestama i na trkaćim stazama. U razvoju je korišteno dugogodišnje iskustvo s trkaćih staza te se mogu ugraditi na širok spektar vozila, od Volkswagen Golfa GTI, BMW-a M3 i Mercedesa-AMG C63 do Porschea 911 GT2 RS.

Goodyear gume su primjerene i za trkaću stazu i za ceste, a spadaju u sve veći segment UUHP (Ultra Ultra High Performance).

Guma Eagle F1 SuperSport uz kruta rebra gaznog sloja povećava reagiranje na promjenu smjera, masivan zatvoreni dezen na ramenom dijelu omogućuje kontrolu u zavojima dok izuzetno kruta bočnica gume doprinosi boljoj upravljivosti, ali bez smanjenja udobnosti u vožnji. Kombinacijom različitih smjesa Goodyear je domišljato prilagodio gumu različitim vremenskim prilikama jer su vanjski dijelovi usavršeni za suhu, a tri segmenta u središnjem dijelu za mokru površinu.

Guma Eagle F1 SuperSport će biti dostupna u 25 dimenzija, od širine 205 do 305 mm i poprečnih presjeka od 45 do 30, za naplatke promjera od 18 inča do 21 inča, ali neće odmah biti dostupna u svim dimenzijama nego će se broj dimenzija povećavati kroz vrijeme.

Eagle F1 SuperSport namijenjena je za vrhunsko upravljanje i upravljivost

Model gume Eagle F1 SuperSport R s prilagođenom smjesom omogućuje dodatnu izdržljivost na suhoj površini, a mostići u utorima gaznog sloja osiguravaju veliku stabilnost u zavojima jer smanjuju deformaciju blokova gaznog sloja kod ekstremnih bočnih sila. Uz optimiziranu kontaktnu površinu omogućena je ravnomjernija raspodjela pritiska po površini, istodobno su povećani preciznost i reagiranje pri upravljanju. Guma ima bolje prianjanje i preciznije upravljanje.

Eagle F1 SuperSport R razvijena za najizdržljivija vozila kao što su Volkswagen Golf Club sport, BMW M4 CS i Porsche 911 GT3 dolazi na tržište u 10 dimenzija, širine od 205 do 305 mm i poprečnih presjeka od 25 do 40, za naplatke promjera od 18 inča do 21 inča.

Eagle F1 SuperSport R za preciznije upravljanje na trkaćoj stazi i cesti

Treća guma Eagle F1 SuperSport RS ima najizraženiji trkaći karakter jer je posebno razvijena za pomicanje granica na stazi, a homologirana je i za cestovnu vožnju, uz vrlo posebnu gumenu smjesu razvijenu na temelju iskustva s trkališta koje joj osigurava vrhunsko prianjanje i izdržljivost na suhoj površini.

Eagle F1 SuperSport RS s najizraženijim trkaćim karakterom

KOMENTARI