Najavljena dugogodišnja suradnje Dacije i UTMB World Series

Najavljena dugogodišnja suradnje Dacije i UTMB World Series

Dacia od 2022. postaje službeni tehnički partner i ekskluzivni automobilski partner na utrkama UTMB World Series koje će se održavati u Europi i Africi, uključujući finalnu utrku UTMB Mont-Blanc.

TEST Dacia Sandero Black & White 0.9 Tce 90
Dacia ima tajno oružje protiv ogrebotina!
Kako napraviti privlačan i istovremeno povoljan automobil?

U automobilističkom svijetu Dacia je na glasu kao marka koja utire nove putove; doslovno i u prenesenom smislu. Pragmatičan pristup te moderan, jednostavan i robustan dizajn, Daciji su omogućili da se usredotoči na ono što je kupcima uistinu bitno: pristupačne cijene i uživanje u životu.  U skladu s Dacijinim nastojanjima da se profilira kao marka za zaljubljenike u prirodu, suradnja s UTMB World Series novi je način da svima omogući spajanje s prirodom kroz trail utrke.

UTMB World Series najzahtjevnije je prvenstvo trail utrka na svijetu u kojem svi trkači mogu iskusiti pustolovinu UTMB natjecanja kroz najveće međunarodne utrke na najspektakularnijim lokacijama. Ova suradnja omogućuje im da zajedno promiču te vrijednosti. Suradnja je ugovorena za razdoblje od 2022. do 2024. godine. Kao prvi Službeni tehnički partner natjecanja UTMB World Series i ekskluzivni Automobilistički partner, Dacia će pružati ključnu operativnu podršku na utrkama koje se održavaju u Europi, prije svega osiguravanjem robusnih vozila namijenjenih za terensku vožnju.

Xavier Martinet, viši potpredsjednik, DACIA & LADA, Marketing, Prodaja i operacije

Xavier Martinet, viši potpredsjednik, DACIA & LADA, Marketing, Prodaja i operacije

Mi u Daciji više od 15 godina potpuno predano radimo na rušenju konvencija automobilske industrije. Golem uspjeh koji je ostvario naš legendarni SUV Duster utjelovljenje je načela naše marke i naše težnje da se povežemo s ljudima koji vole prirodu. Jako smo uzbuđeni što ćemo surađivati s UTMB World Series. To će povećati svijest kupaca o našoj marki i dodatno nas povezati s ljudima koji uživaju u prirodi“. Xavier Martinet, viši potpredsjednik, DACIA & LADA, Marketing, prodaja i operacije.

KOMENTARI