Mitsubishi za 26. srpnja najavljuje premijeru nove generacije modela L200

Mitsubishi za 26. srpnja najavljuje premijeru nove generacije modela L200

Na Tajlandu će Mitsubishi krajem srpnja predstaviti potpuno novu generaciju popularnog pick-up modela Triton, odnosno kod nas poznatijeg kao L200.

Nove fotografije Mitsubishija L200, čija će premijera biti krajem mjeseca
Svjetska premijera: novi Mitsubishi L200
Mitsubishi je objavio novi teaser video za novu generaciju pick-up modela L200

Jedan od najpoznatijih pick-up modela na svijetu je i Mitsubishi L200, odnosno Mitsubishi Triton, kako je poznatiji na nekim tržištima, a za kraj srpnja najavljena je i svjetska premijera potpuno nove generacije, a koja će se održati na Tajlandu.

To će biti već šesta generacija za ovaj model koji spada u pick-up srednje veličine, a donijet će potpuno novi dizajnerski izričaj, koji se posebice može vidjeti na priloženim fotografijama, gdje do izražaja dolazi novi dizajnerski potpis prednjih dnevnih LED svjetala.

“Potpuno novi Triton potpuno je iznova zamišljen pod dizajnerskim konceptom Beast Mode, odnosno drsko i odvažno”, rekao je Seiji Watanabe, glavni direktor odjela za dizajn, Mitsubishi Motors. “Iako izražava čvrstoću i snagu koja se očekuje od pick-up modela, potpuno novi Triton kombinira agilnost s robusnim dizajnom marke kako bi stvorio impozantan izgled. Čvrst i pouzdan, potpuno novi Triton natjerat će kupce da požele krenuti u bilo koju avanturu. Radujte se vidjeti ga u cijelosti ovog srpnja.”

Više detalja još nije poznato, no moguće je kako će na europsko tržište stići i hibridna izvedba ovog modela. Više detalja slijedi, a do tada možete i pogledati dva teaser videa.

KOMENTARI