Ljetna ponuda: posebne cijene za BMW 318d i BMW X1 sDrive18d

Ljetna ponuda: posebne cijene za BMW 318d i BMW X1 sDrive18d

Nove generacije najtraženijih BMW modela dostupne su u atraktivnoj ljetnoj ponudi, uz servisni paket u trajanju od pet godina

BMW Z4 M40i First Edition
M Performance dodaci za BMW X5
EuroNCAP test: Peugeot 208, Jeep Cherokee, BMW serije 1

BMW 318d i BMW X1 sDrive18d dostupni su odnedavno u okviru posebne ljetne ponude u svim Tomić & Co. poslovnicama diljem zemlje. Ljetne ponude uključuju najnovije generacije BMW modela.

BMW serije 3

Globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine – BMW 318d dostupan je po cijeni od 249.900 kuna. Sedma generacija najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu jamči vozačko zadovoljstvo na svakoj cesti, zavoju i vozačkoj situaciji. Zahvaljujući inovativnim rješenjima nova BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo – po čemu je oduvijek bila lider klase.

Do 55 kilograma je novi BMW serije 3 lakši od svog prethodnika uz čak 50% kruću konstrukciju. Prepoznatljiv je po proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane što rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.

BMW X1

U ljetnoj ponudi dostupan je i novi BMW X1 sDrive18d za 233.900 kuna. THE X1, model koji postavlja nove standarde sa snažno definiranom siluetom impresionira dugim međuosovinskim razmakom i kratkim prevjesima. Upečatljiva prednja rešetka BMW-a i podebljani odbojnik u kombinaciji s uskim LED prednjim svjetlima jamče autoritativan dojam.

Osim atletskog dizajna impresivne su i njegove vozne karakteristike tipične za modele X i njihovu izvanrednu agilnost. U kombinaciji s vrhunskom udobnošću na dugim putovanjima, kvalitetnim materijalima i inovativnim tehnologijama, svaki primjerak bit će idealan suputnik pri avanturama bilo koje vrste. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, osigurava maksimalnu udobnost na svakom metru vožnje.

Oba modela dolaze s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara, a cijene uključuju PDV i PPMV. Budite prvi i saznajte sve o aktualnim ljetnim ponudama u Tomić & Co. prodajnim salonima u: Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odnedavno i u Zadru ili posjetite www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview.html

KOMENTARI