Do BMW-a serije 3 uz 0% kamate

Do BMW-a serije 3 uz 0% kamate

Najnovija, sedma generacija BMW-a serije 3 dostupna je za kupnju uz 0% kamate

Otvorena je sedma Tomić & Co. poslovnica u Hrvatskoj
Nova BMW serija 1 – potpuno nova filozofija
Novi BMW serije 8 Cabrio

U Tomić & Co. prodajnim salonima u tijeku je financije kupnje novog modela BMW serija 3. Atraktivni uvjeti financiranja omogućuju kupnju uz model 50:50, uz fiksnu kamatu od 0%. 50% vrijednosti vozila plaća se odmah, a preostalih 50% za godinu dana i to uz 0% kamate.

U ponudi su još dvije opcije otplate: 1/3 uz fiksnu kamatnu stopu od 1,3% te leasing uz mjesečne rate u trajanju od 36 do 72 mjeseca i sniženu promjenjivu kamatnu stopu od 2,9%.
BMW serije 3 u posebnoj ponudi dolazi s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina odnosno prijeđenih 100.000 kilometara.

Više informacija o atraktivnim modelima financiranja potražite u Tomić & Co. prodajnim salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odnedavno i u Zadru ili posjetite: www.bmw.hr/3financiranje

Najvažnije karakteristike modela BMW serije 3:
Novi BMW serije 3 do 55 kilograma je lakši od svog prethodnika, uz 50% kruću konstrukciju. Prepoznatljiv je po proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama – kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina. Dinamika novog BMW-a serije 3 dodatno je poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane što rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.

KOMENTARI