Film o mladosti i odraslima prožet novim Mercedesom CLA Coupé

Film o mladosti i odraslima prožet novim Mercedesom CLA Coupé

Pogledajte zanimljiv video u kojem se isprepliću mladost i odrasla dob, tehnologije te zabava uz novi Mercedes CLA Coupé

Kakav kraj V12 izvedbe Mercedes G-klase: G65 Final Edition
Specijalno izdanje: EQC Edition 1886
U Barceloni smo isprobali Mercedesov MBUX

U Las Vegasu 8. siječnja 2019. predstavljeni novi Mercedes CLA Coupé jedna je od uloga u petominutnom filmu „Slijedite svoja pravila“ kojeg je režirao François Rousselet poznat po radu sa zvijezdama poput Kanye West, Madonna, Depeche Mode, Snoop Dogg, Pharrell i Jack White. Rousselet je dobitnik MTV Music Awards i World Music Awards.

U filmu se kroz izmišljeni unutarnji dijalog isprepliću mladost i odrasla dob jedne osobe koja se osvrće na snove i želje mlađeg sebe. “Follow your rules” slogan je koji prati novi Mercedes CLA Coupé koji se po početnoj cijeni od 31.475 eura za izvedbu CLA 180 sa 100 kW (136 KS), 200 Nm i šeststupanjski ručni mjenjač počinje prodavati u svibnju 2019. Motor emitira 130 – 125 g/km CO2, uz prosječnu potrošnju u kombiniranoj vožnji od 5,7 – 5,5 l/100 km.

Na početku filma vlasnik naslanjanjem mobitela otključava vrata Mercedesa CLA Coupé te započinje zanimljivu avanturu, uz unutarnju borbu sa samim sobom i s okolišem. Koristi se i novi Instagram filter namijenjen isključivo za CLA kampanju, inspiriran tipičnim neonskim svjetlima japanske metropole Tokio. Posebnost video filma moći ćete vidjeti na Instagram profilu @mercedesbenz, kroz AR filter (Augmented Reality odnosno proširenu stvarnost), ukoliko odaberete AR filtar.

KOMENTARI