Europska premijera za MG Cyberster

Europska premijera za MG Cyberster

MG je na svom izložbenom prostoru izložio tri atraktivna modela, no ipak je najviše pozornosti pridobio Cyberster.

MG uskoro predstavlja serijsku izvedbu modela Cyberster
MG konačno pokazao fotografije unutrašnjosti novog Cyberstera
Ovo je serijski MG Cyberster, električni roadster koji stiže dogodine

Povoljni dvosjedi bez krova sve su rjeđi, pa je bilo pravo iznenađenje kada je ovo proljeće MG predstavio Cyberster, upravo takav model s električnim pogonom, a sada je doživio i europsku premijeru na izložbenom prostoru ovog proizvođača na IAA Mobility. On je ujedno i prvi MG roadster od 90-ih godina prošlog stoljeća koji unosi dah prošlosti ovog brenda.

MG Cyberster je dostupan s pogonom na stražnje kotače i snagom od 314 KS, a u ponudi je i izvedba s dva elektromotora koji daju ukupnu snagu od 544 KS, a ona donosi i pogon na sve kotače. Ovisno o izvedbi kapacitet baterije je između 64 kWh i 77 kWh. Više o ovom modelu pročitajte ovdje i ovdje.

Drugi sportski model je MG4 Electric Xpower, kompakt koji dolazi s ukupnom snagom od 435 KS i pritom nudi 600 Nm okretnog momenta, a pogon se prenosi na sve kotače. Ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 3,8 sekundi, a cijena bi trebala biti između 45 i 50 tisuća eura. Više o njemu pročitajte ovdje.

Štand je krasio i SUV Marvel R Electric Performance koji dolazi sa snagom motora od 288 KS i 665 Nm okretnog momenta, uz ubrzanje od 0 do 100 km/h za 4,9 sekundi, pogonom na sve kotače i autonomijom od oko 350 km.

KOMENTARI