Citroën predstavlja 19_19 Concept s kojim ćete pobjeći izvan grada

Citroën predstavlja 19_19 Concept s kojim ćete pobjeći izvan grada

Citroën za sada ne otkriva što znači oznaka 19_19 Concept, a više ćemo o novom električnom vozilu saznati uskoro

Pogledajte defile 100 Citroёnovih vozila
Električni Citroen Ami ima dva sjedala, a mogu ga voziti i mlađi od 18 godina
SUV s 30 vanjskih kombinacija

S dosegom do 800 kilometara, Citroën 19_19 Concept poprilično se razlikuje od uobičajenih automobila; on je aerodinamičan, tehnološki napredan i iznimnih proporcija, a spektakularan dizajn njegove ostakljene kabine nadahnut je aeronautikom.

Naznaku novih modela Citroën je pokazao u veljači prošle godine nakon što je predstavio Ami One Concept, simbol gradske električne mobilnosti. Novi model predstavlja viziju iznimne udobnosti i izvangradske mobilnosti koja vam pomaže da pobjegnete iz grada. Dva konceptna električna vozila ispunjavaju sve potrebe kupaca koji se žele slobodno kretati u svijetu u kojem se uvijek nastoji postići više.

Kabina je osmišljena kao pravi salon zahvaljujući uređenju i materijalima te svakom putniku predstavlja utočište u kojem svako sjedalo pruža jedinstveno iskustvo potpune udobnosti. S ostakljenom kabinom koja ostavlja dojam pravog letećeg tepiha, opremljen je ovjesima s progresivnim hidrauličkim graničnicima i pametnim upravljačkim sustavom, tehnologijama za autonomnu vožnju i proaktivnim asistentom s glasovnim upravljanjem koji spontano komunicira s putnicima i omogućava svakome da doživi novo iskustvo vožnje.

Zahvaljujući svojim proporcijama neobičnima za automobilski svijet te dizajnom koji je nadahnut svijetom aeronautike kao i svijetom unutrašnjeg uređenja, 19_19 Concept odmah je prepoznatljiv po svojim istodobno vitkim i elegantnim obrisima, naprednim tehnološkim detaljima i mnogim različitim aspektima.

KOMENTARI