Citroën Ami One Concept

Citroën Ami One Concept

Uz Ami One Concept Citroën otkriva svoju viziju urbane mobilnosti dostupne svima

Redizajnirani i još udobniji Citroen C5 Aircross stigao u domaće salone
Pogledajte kako nam Citroen C3 Aircross pomaže pri parkiranju
Moderni Citroen Berlingo postao retro 2CV Fourgonnette AU

Citroën ove 2019. godine obilježava 100 godina inovacija i odvažnosti, a o mnogim inovacijama i modelima koji su ih proslavili možete čitati u novom broju časopisa Garaža.

U Ženevi će na auto salonu Citroën predstaviti Ami One Concept – električno vozilo koje digitalnu tehnologiju postavlja u samo središte novog doživljaja urbane mobilnosti te pri tome jamči veću količinu slobode i sigurnosti. Ami One Concept vjeran je sloganu marke „Inspired by You” i odgovor je na novo ponašanje kupaca i izazov gradskoga energetskog prijenosa.

Kroz konceptualno vozilo Citroen naglašava viziju slobode u gradu. A ta sloboda znači vožnju bez vozačke dozvole. Ami One Concept popraćen je inovativnim, globalnim digitalnim ekosustavom kojim se potiče suvremeno, povoljnije i živahnije automobilsko iskustvo. Ekosustav ponovno promišlja proces za kupce i kupcima nudi upotrebu „na zahtjev”, u rasponu od pet minuta do pet godina te obuhvaća dijeljenje, iznajmljivanje i kupnju automobila. On uključuje posebnu mobilnu aplikaciju kojom se vozači mogu koristiti za upravljanje svojim odnosom s vozilom te koja pruža pristup portalu s uslugama koje će svako putovanje učiniti jednostavnijim.

Sloboda kretanja omogućit će pristup gradskom središtu s domišljato dizajniranim, posve električnim mobilnim rješenjem koje je vrlo kompaktno i okretno te nudi slobodu mobilnosti za dvoje ljudi s intuitivnim i povezanim vozilom.

KOMENTARI