Citroën Ami One Concept

Citroën Ami One Concept

Uz Ami One Concept Citroën otkriva svoju viziju urbane mobilnosti dostupne svima

Odlično ocijenjen Citroen C3 Aircross
Ovaj jedinstveni Citroen 2CV napravljen od drveta plaćen je preko 200.000 eura
Nove i efikasnije plug-in hibridne izvedbe za Citroen C5 Aircross

Citroën ove 2019. godine obilježava 100 godina inovacija i odvažnosti, a o mnogim inovacijama i modelima koji su ih proslavili možete čitati u novom broju časopisa Garaža.

U Ženevi će na auto salonu Citroën predstaviti Ami One Concept – električno vozilo koje digitalnu tehnologiju postavlja u samo središte novog doživljaja urbane mobilnosti te pri tome jamči veću količinu slobode i sigurnosti. Ami One Concept vjeran je sloganu marke „Inspired by You” i odgovor je na novo ponašanje kupaca i izazov gradskoga energetskog prijenosa.

Kroz konceptualno vozilo Citroen naglašava viziju slobode u gradu. A ta sloboda znači vožnju bez vozačke dozvole. Ami One Concept popraćen je inovativnim, globalnim digitalnim ekosustavom kojim se potiče suvremeno, povoljnije i živahnije automobilsko iskustvo. Ekosustav ponovno promišlja proces za kupce i kupcima nudi upotrebu „na zahtjev”, u rasponu od pet minuta do pet godina te obuhvaća dijeljenje, iznajmljivanje i kupnju automobila. On uključuje posebnu mobilnu aplikaciju kojom se vozači mogu koristiti za upravljanje svojim odnosom s vozilom te koja pruža pristup portalu s uslugama koje će svako putovanje učiniti jednostavnijim.

Sloboda kretanja omogućit će pristup gradskom središtu s domišljato dizajniranim, posve električnim mobilnim rješenjem koje je vrlo kompaktno i okretno te nudi slobodu mobilnosti za dvoje ljudi s intuitivnim i povezanim vozilom.

KOMENTARI