BMW na Martinis Marchi ljetnom partyju

BMW na Martinis Marchi ljetnom partyju

U atmosferi disco groznice 70-ih u šoltanskom dvorcu održan je Martinis Marchi ljetni party

BMW serije 1 u posebnom izdanju
Zagreb dobio treći europski ekskluzivni salon BMW-a
BMW X7 dužine 5151 mm uz standarde 20-inčne kotače

Na Šolti, destinaciji koja je sa svojih sedam otočića od Splita udaljena samo 9 nautičkih milja, u dvorcu Martinis Marchi održan je ljetni party koji se tradicionalno održava prvog vikenda u kolovozu. Na jednom od najekskluzivnijih događanja na Jadranu svake se godine uspješno spajaju luksuz, performanse, dizajn i mediteranska ljepota.

Brojni inozemni i domaći posjetitelji uživali su na srednjedalmatinskom otoku u atmosferi diso groznice 70-ih, začinjenoj legendarnim ABBA hitovima, kulinarskim spektaklima i brojnim drugim eventima imali su priliku vidjeti izložene i BMW-ove modele.

Prije godinu dana na Martinis Marchi ljetnom partyju Tomić & Co. je premijerno, među prvima u svijetu, predstavio BMW serije 8. Time je dvorac Martinis Marchi dobio globalnu pozornost i ostao zapamćen kao jedna od prvih destinacija tog modela.

U uvali Maslinica i ove su godine predstavljeni prestižni BMW modeli poput serije 7, limuzine izuzetnih performansi i maksimalne udobnosti koja se odlično uklapa u životni stil onih koji teže uspjehu te uz ljubav prema dizajnu zahtijevaju i vrhunsku kvalitetu izrade.

Franjo Tomić ispred BMW-a X7

Iz serije X predstavljen je BMW X7 kod kojeg uglađenost susreće ekskluzivnost, a luksuz susreće performanse. Kroz model X7 predstavljen je epitet BMW-ovog luksuznog razreda koji je izvanrednim performansama i dizajnom također plijenio pažnju okupljenih gostiju.

Impresivan BMW X7 još jednom je pokazao da definira napredni pristup luksuzu BMW marke. Elegantna fuzija pojave i osobnosti zahvaljujući purističkom dizajnu i atletskom oblikovanju, unatoč svom veličanstvenom izgledu, daje dojam lakoće i agilnosti. Kroz povezanost i korištenje vrhunskih tehnologija BMW je predvodnik novog smjera dizajna i tehnoloških postignuća.

KOMENTARI